0 af 0 for ""

Serviceorienteret afdelingssekretær til dynamisk arkitektmiljø

Ansøgningsfrist

2022-04-18

Jobtitel

Afdelingssekretær

Lokation

København

Kan du lide at være en del af et kreativt og spændende miljø, hvor dagene ikke er ens, og du har mulighed for selvstændigt at præge dine opgaver? Så er det måske dig, vi søger. 

I Arkitektdivisionen er vi ca. 320 ansatte fordelt på afdelinger i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Odense. Du bliver tilknyttet øst-afdelingen, der rummer kontorer i Ørestad, Nørrebro og Odense, og du får fast base på vores hovedsæde i Ørestad, hvor du bliver en vigtig del af afdelingens hverdag.

Opgaverne i stillingen er både små, større og store og omfatter bl.a.:

  • Servicere afdelingsledelsen (afdelingschef, ressource- og kompetencechef samt 11 teamledere). Det kan være i form af kalenderstyring, hjælp med præsentationer osv.
  • Supportere med hjælp til planlægning og afholdelse af arrangementer i afdelingen (tegnestuemøder, faglige saloner, besøg udefra osv.)
  • Supportere med hjælp til planlægning og afholdelse af studieture i tæt samarbejde med de kreative ledere
  • Support af medarbejderne – f.eks. i forhold til onboarding af nye medarbejdere, hjælp til systemhåndtering m.m.
  • Praktiske opgaver i form af bestilling af kontorartikler og gaver, generelle indkøb til afdelingen, kontering af fakturaer m.m.
  • Være tæt kontakt og sikre et godt samarbejde til Business Line Support og sekretærer i Swecos andre divisioner.

Du kender de fleste opgaver og er vant til at være et imødekommende ansigt udadtil

Du har erfaring med lignende opgaver og er vant til at sidde med en bred vifte af dem, store som små, som du også skal i denne stilling.

Du har et køligt overblik, arbejder struktureret og sætter en ære i at servicere ledelsen og dine kolleger. Du kan lide en omskiftelig hverdag, hvor tempoet ofte er højt og beslutningerne hurtige og forstår at navigere i den, selvom du bliver afbrudt midt i en opgave. Når folk kommer til dig, bliver de mødt af et smil og en velvillighed til at hjælpe, og generelt er du gerne udadvendt og vant til at være afdelingens ansigt udadtil.

Sådan søger du stillingen

Er du interesseret, og vil du vide mere om stillingen og dens mange muligheder og udfordringer, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Rune Bech på rune.bech@sweco.dk. Bemærk, vi modtager ikke ansøgninger mv. pr. e-mail. Brug i stedet linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 18. april 2022. Vi indkalder dog løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Vi er 320 medarbejdere i Sweco Architects, som arbejder sammen på vores kontorer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Odense. Vi er specialiseret inden for boliger, undervisning, fritid, erhverv, retail, spaceplanning, transformation, byplanlægning, landskabsarkitektur, lysdesign og akustik.

Sweco Architects er en del af Sweco – Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed.

Rune Bech

Direktør / Sweco Architects Øst

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap