0 af 0 for ""

Serviceminded supportkonsulent med god faglig forståelse

Ansøgningsfrist

2023-02-12

Jobtitel

Supportkonsulent

Lokation

København

Motiveres du af at rådgive, løse udfordringer og bruge din faglige forståelse til at give vores brugere den bedst mulige oplevelse? Trives du i en dynamisk organisation, hvor vi hver dag hjælper vores brugere med at optimere og effektivisere processer via vores målrettede IT-løsninger? Kan du være med til at løfte vores kundesupport til et nyt niveau? Så er det dig, vi leder efter til vores supportteam i Sweco.

Bliv en del af vores tværgående supportteam
Hos Sweco bliver du en del af divisionen Digital drift & forvaltning, hvor du får ca. 10 engagerede og kompetente kolleger. Vi består af konsulenter, udviklere og supportere, der har specialiseret os i IT-løsninger indenfor drift, affald, miljø og GIS. Vi er funderet i teknologien. Vores vigtigste opgave er at forstå brugernes behov og omsætte deres ønsker til moderne IT-udvikling. Det gør vi ved at bringe gennemtænkte, innovative og brugervenlige softwareløsninger ud i markedet. På den måde bidrager vi til mere bæredygtige byer, bedre klima og renere miljø.

Du bliver en del af vores tværgående team Kundesucces og et vigtigt ansigt udadtil – både mod brugerne og resten af forretningen. Vi har en bred vifte af brugere, lige fra miljøsagsbehandlere til udførende medarbejdere i marken i form af renovatører, rottebekæmpere samt vej- og parkmedarbejdere. Alle med forskellige IT-baggrunde. Vores mål er at give en god kundeoplevelse, hvorfor det er vigtigt at du er serviceminded, en god kommunikatør (i skrift og tale), evner at omsætte tekniske løsninger forståeligt og brugervenligt samt at sætte dig ind i brugernes hverdag.

Selvom vi i Digital drift & forvaltning har hver vores opgaver og ansvarsområder, står vi aldrig alene. Vi er på samme hold. Vi har derfor et tæt tværgående samarbejde med vores kollegaer i divisionens øvrige teams, som spænder lige fra konsulenter, udviklere til produktansvarlige. Vi supporterer en lang række produkter, såsom RenoWeb, DriftWeb, Skadedyr, RoSy, MiljøWeb, JordWeb, Bygningsaffald mm., som hver især er førende inden for deres specifikke fagområde.

Vores forventninger til dig
Vi er på udkig efter en nysgerrig supporter med gode kommunikationsevner og faglig god forståelse. Du har en akademisk og analytisk tilgang til opgaverne og dit mindset er gearet til at give alle en god brugeroplevelse. Vi ser gerne, at du besidder følgende kompetencer og kvaliteter:

– Du kan sætte dig ind i og dokumentere komplekse problemstillinger

– Du er nysgerrig og stiller spørgsmål, så din forståelse øges og medvirker til at brugerne føler sig forstået

– Du evner hurtigt og effektivt at sætte dig ind i nye systemer

– Din arbejdsmetodik er struktureret (ift. hele opgaveporteføljen)

– Du forstår at begå dig kommunikativt med forskellige interessenter og stakeholders

– Fagligt interesseret i de fagområder, som vores IT-løsninger omhandler og har teknisk flair

– Kan begå dig i et kreativt og dynamisk miljø, hvor vidensdeling og samarbejde er en forudsætning for udførelse af det daglige arbejde

Sweco er en imødekommende, engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu, ved at have fingeren på pulsen. Vi sørger også for, at alt hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagens fokus uanset om det omhandler fra rent vand, varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler.

Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores bruger og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, hvor vi dagligt rådgiver vores bruger i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Kontaktinformation
Er du interesseret, og vil du vide mere om stillingen og dens mange muligheder og udfordringer, er du velkommen til at kontakte teamleder Kenneth Tom Olsen på 27104040 eller e-mail kennethtom.olsen@sweco.dk. Brug linket ”Søg stillingen” for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest den 12. februar 2023.

Transforming Society Together
Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. De planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med deres kunder skaber deres arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.
Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kollegaer. I Europa er de i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap