0 af 0 for ""

Serviceminded IT-supporter med godt overblik

Ansøgningsfrist

2024-07-07

Jobtitel

IT-supporter

Lokation

Aarhus

Trives du med at tale i telefon og være problemløseren på alle interne IT-problemer? Har du et godt overblik samt en servicemindede tilgang? Så er du måske den it-supporter, vi søger til vores ServiceDesk-team i Aarhus.

Du er en del af et lokalt supportteam i en stor international IT-organisation

Du bliver en del af ServiceDesk-teamet, hvor du får 7 dygtige og engagerede kolleger i Silkeborg, København, Århus og Herning, der supporterer alle medarbejdere i Danmark med de mangeartede IT-opgaver, der kan opstå i en kompleks organisation. Du bliver ligeledes en del af det globale IT-supportteam på tværs af 8 lande, hvilket giver gode muligheder for at lære af hinanden, dele erfaringer og skabe best practices.

Som en del af ServiceDesk vil du agere som single-point-of-contact, og opgaverne er derfor meget varierende både i art og i kompleksitet, og din arbejdsdag i teamet er derfor aldrig kedelig eller ensformig. Der er masser af drive i teamet, fart på opgaverne med mange udfordringer og mulighed for udvikling.

Som IT-supporter vil du tage imod personlige henvendelser fra 07.30-16.30, besvarer telefoniske opkald, besvarer og løser tickets (via vores system ServiceNow), modtager returneret IT-udstyr, håndterer opsigelser og oprettelser af mobilabonnementer, opdaterer systemadgange m.m. når medarbejdere fratræder osv. Dine opgaver vil også bringe dig ud i huset, så du er ikke kun backoffice.

Serviceminded og hjælpsom

Du har erfaring med it-support fra en lignende stilling og gerne også tidligere erfaring fra et servicefag, der har givet dig god erfaring med at håndtere forskellige henvendelser og ’kunder’.

Du er vant til at kommunikere med ikke-tekniske kolleger og kan hurtigt sætte dig ind i nye opgaver, så de kategoriseres og løses mest hensigtsmæssigt. Du tager helt automatisk en høj grad af selvstændigt ansvar for dine opgaver, og du er selvfølgelig hjælpsom og serviceminded.

Sweco er en imødekommende, engageret partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu, ved at have fingeren på pulsen. Vi sørger også for, at alt hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagens fokus uanset om det omhandler rent vand, varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler.

Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores brugere og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, hvor vi dagligt rådgiver vores brugere i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Chef for ServiceDesk, Louise Silfverberg Ølgaard på tlf. +45 2065 6598 eller mail louisesilfverberg.olgaard@sweco.dk.

Brug linket for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 7. juli 2024. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link