0 af 0 for ""

Serviceminded it-supporter med godt overblik

Ansøgningsfrist

2022-06-19

Jobtitel

It supporter

Lokation

København

Kan du lide at tale i telefon og hjælpe andre med at få løst deres it-problemer hurtigt? Har du et godt overblik samt et roligt væsen? Så er du måske den it-supporter, vi søger til vores ServiceDesk team i København.

Du er en del af et lokalt supportteam i en stor international it-organisation

Du bliver en del af ServiceDesk-teamet, hvor du får 6 dygtige og engagerede kolleger i Silkeborg, København, Århus og Herning, der supporterer alle vores medarbejdere i Danmark med de mangeartede it-opgaver, der opstår i en kompleks organisation. Vi er i teamet samtidig en del af det globale it-support-team på tværs af 8 lande, hvilket giver os gode muligheder for at lære af hinanden, dele erfaringer og skabe best practices.

Som it-supporter tager vi imod personlige henvendelser fra 07.30-16.30, besvarer telefoniske opkald, besvarer og løser tickets (via vores system ServiceNow), modtager returneret it-udstyr, håndterer opsigelser og oprettelser af mobilabonnementer, opdaterer systemadgange m.m. når medarbejdere fratræder osv. Dine opgaver vil også bringe dig ud i huset, så du er ikke kun backoffice. Nogle af dine projektopgaver kan også bringe dig til andre af vores andre kontorer i landet.

Vi er single-point-of-contact, og opgaverne er derfor meget varierende både i art og i kompleksitet, og vores arbejdsdag i teamet er aldrig kedelig eller triviel.

Serviceminded og hjælpsom

Du har en grunduddannelse inden for it-support og erfaring fra en lignende stilling.

Du tager helt automatisk en høj grad af selvstændigt ansvar for dine opgaver som kan være ret forskelligartede, og du er selvfølgelig hjælpsom og serviceminded. Ligeledes er du punktlig og stabil, du lytter til vejledning men du kan også træffe selvstændige beslutninger, og du er vant til at kommunikere med ikke-tekniske kolleger.

Hvis du vil vide mere

Kontakt Louise Silfverberg Ølgaard på telefon 2065 6598 hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Følg linket videre til ansøgningsskemaet for at sende os din ansøgning, dit CV og øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 19. juni 2022. Vi holder løbende samtaler.

 

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

 

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap