0 af 0 for ""

Serviceminded, erfaren it-supporter

Ansøgningsfrist

2022-02-27

Jobtitel

It support

Lokation

København

Kan du lide at tale i telefon og hjælpe andre med at få løst deres it-problemer hurtigt? Har du et godt overblik samt et roligt væsen? Så er du måske den it-supporter, vi søger til vores ServiceDesk-team i København.

Du er en del af et lokalt supportteam i en stor international it-organisation

Du bliver en del af ServiceDesk-teamet, hvor du får 6 dygtige og engagerede kolleger i Silkeborg, København, Århus og Herning, der supporterer alle vores medarbejdere i Danmark med de mangeartede it-opgaver, der opstår i en kompleks organisation. Vi er i teamet samtidig en del af det globale it-support-team på tværs af 8 lande, hvilket giver os gode muligheder for at lære af hinanden, dele erfaringer og skabe best practices.

I ServiceDesk arbejder vi som single-point-of-contact, og opgaverne er derfor meget varierende både i art og i kompleksitet, og vores arbejdsdag i teamet er derfor aldrig kedelig eller triviel. Der er masser af drive i teamet, fart på opgaverne og masser af udfordringer og muligheder for udvikling.

Som it-supporter tager vi imod personlige henvendelser fra 07.30-16.30, besvarer telefoniske opkald, besvarer og løser tickets (via vores system ServiceNow), modtager returneret it-udstyr, håndterer opsigelser og oprettelser af mobilabonnementer, opdaterer systemadgange m.m. når medarbejdere fratræder osv. Dine opgaver vil også bringe dig ud i huset, så du er ikke kun backoffice.

Erfaring med it-support og hjælpsom over for kunder

Du skal have erfaring med it-support fra en lignende stilling kombineret med nylig erfaring fra et servicefag, der har givet dig god erfaring med at håndtere forskellige henvendelser og ’kunder’. Du er vant til at kommunikere med ikke-tekniske kolleger og kan hurtigt sætte dig ind i nye opgaver, så de kategoriseres og løses mest hensigtsmæssigt. Du tager helt automatisk en høj grad af selvstændigt ansvar for dine opgaver, og du er selvfølgelig hjælpsom og serviceminded.

Kontakt Louise Silfverberg Ølgaard på telefon 20656598, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Følg linket videre til ansøgningsskemaet for at sende os din ansøgning, dit CV og øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 27. februar 2022.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. I Europa er vi i alt 17.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

 

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap