0 af 0 for ""

Senioringeniør til Bygningsforurening

Ansøgningsfrist

2023-10-31

Jobtitel

Senioringeniør

Lokation

Odense

Har du lyst til at arbejde med bygningsforurening, arbejde tæt med 60 miljøfaglige kollgaer og blive en del af vores division Infrastruktur, Vand og Miljø? Så er du måske vores næste kollega.

Vi søger nemlig en profil med erfaring indenfor bygningsforurening til vores strategiske byggepartnerskab LIVA i Odense.

I vores tværfaglige fællesskab, kan du nemt byde ind med din viden når vi hjælper vores kunder bl.a. indenfor store anlægs- og infrastrukturprojekter – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

Afdelingen
Når du arbejder hos os, skal du være indstillet på at, der i vores Miljøafdeling er mange forskelligartede miljø fagligheder på tværs af alle vores teams og kontorer. Vi drives af at arbejde sammen, hjælpe hinanden og levere et produkt i faglig høj kvalitet. Vi er ikke nødvendigvis de største, men vi vil være de bedste og have det bedste kollegaskab.

Dine arbejdsopgaver:
I Partnerskabet er der stor fokus på bæredygtighed og du kommer til at sidde med rådgivning indenfor bygningsforurening der bl.a. inkluderer renoveringer af boliger og nybyggeri, herunder udviklingsplanen af boligområdet Vollsmose i Odense.

Det forventes, at du sidder på LIVA kontoret i Odense min. 3 dage om ugen

Om dig
Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.

Derudover forestiller vi os, at du er uddannet ingeniør og har minimum 5 års erfaring inden for bygningsforurening (bl.a. PCB m.v.), asbest, skimmel, renovering, kortlægning og prøvetagning. Det forventes også, at du har erfaring indenfor rådgiverbranchen.

Kan du se dig selv som en del af Sweco?
Så skynd dig at sende os dit CV og andre relevante dokumenter på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest den 31. oktober 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte Chef for Miljø Lars Storkholm på mail: lars.storkholm@sweco.dk eller tlf. nr.: 53721758

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 21.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap