0 af 0 for ""

Senior Projektleder til Swecos jernbaneteam i Aarhus

Ansøgningsfrist

2022-04-18

Jobtitel

Projektleder

Lokation

Aarhus

Vil du med ombord på et team i vækst, hvor vi sammen arbejder for at designe fremtidens infrastruktur? Til vores baneafdeling i Aarhus, søger vi nu en erfaren projektleder, der er klar til en rolle med udviklingsmuligheder, ansvar og samarbejde på tværs af spændende infrastrukturopgaver.

I teamet dækker vi det fulde spektrum fra de første planlægningsopgaver, over VVM-undersøgelser til detailprojekteringen og udførelsen i marken. Lige nu er vi bl.a. i gang med flere store projekter herunder Østfyn. Slagelse – Korsør og Struer station. Denne stilling er en styrkelse af vores team i Aarhus, hvor vi i den kommende tid satser stort på at skabe et større hold af dygtige jernbanefolk. Du bliver derfor en vigtig person i forhold til væksten i afdelingen og styringen af vores jyske baneprojekter samt relationen til vores kunder i Vestdanmark.

En central rolle med udvikling og ansvar

Du vil få en særdeles vigtig rolle med ansvar for at styre projekter i forhold til økonomi og ressourcer, samt ift. vores videre udvikling af teamet og samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

Dine konkrete opgaver bliver:

– Udarbejdelse af kravspecifikationer og udbudsmaterialer samt deltagelse i kunde – og leverandørmøder.

– Arbejde som projektleder på store og mellemstore jernbane- og anlægsprojekter herunder styring af projektøkonomi

– Agere faglig støtte og sparringspartner til afdelingsledelsen samt øvrige kolleger i baneafdelingen

– Deltage i udarbejdelse af udbudsmateriale herunder SAB, TAG, TBL og UKP

– Koordinere med andre fag (herunder afvanding, jord, sikring mm)

– Bidrage aktivt i tilbudsprocessen

– Være aktiv ift. at engagere dig selv og vejlede dine kolleger i projekter både inden for bane, vej og broprojekter

For at blive en succes i rollen forestiller vi os at du har den faglige ekspertise og overblikket til at kunne vejlede den projektansvarlige og kunderne. Ligeledes besidder du evnen til at uddelegere opgaver mellem dig og dine dygtige kolleger inden for fagområderne spor, broer, afvanding, miljø, geoteknik, samt de andre jernbanediscipliner. Du er naturligt opsøgende og samarbejdende, og derfor er du god til at bygge relationer internt såvel som eksternt.

Fagligt kompetent med projektledergenet intakt

Du er uddannet ingeniør og har flere års erfaring med projektledelse af jernbaneprojekter/større anlægsprojekter. Derudover er du personen der søger ansvar og trives i komplekse projekter, hvor vi i Sweco står sammen, når det er svært, og fejre når det går godt. Du besidder kundefokus og trives med at opbygge og vedligeholde relationer til kolleger såvel som eksisterende og nye kunder.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Sådan kommer du videre

Er du interesseret, og vil du vide mere om stillingen og dens mange muligheder og udfordringer, er du velkommen til at kontakte teamleder Marianne Lanzky Otto. Brug linket “Søg stillingen” for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest den 18. april 2022.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. I Europa er vi i alt 17.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

 

 

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap