0 af 0 for ""

Senior byplanlægger – Sweco Architects

Ansøgningsfrist

2024-07-14

Jobtitel

Senior byplanlægger

Lokation

København

Trives du i en tværfaglig relationspræget hverdag? Finder du det motiverende at arbejde med de planmæssige rammer i den indledende fase af store som små projekter? Har du erfaring fra private rådgivningsvirksomheder og/eller kommuner ?

I Sweco søger vi en fagligt stærk byplanlægger med solid erfaring (+8 år) inden for fysisk planlægning og herunder især lokalplanlægning samt projektledelse til at styrke vores byplan team. Du vil blive en del af Sweco Architects i København og indgå i team Byplan.

Om Team Byplan

Vi er i alt 10 specialister i byplanlægning, og vi arbejder for at skabe grundlaget for fremtidens velfungerende bæredygtige byer. Vi bistår vores kunder med rådgivning inden for alle aspekter af byplanfaget, lige fra de helt tidlige faser med udvikling af visioner til mere konkrete projekter inden for by- og lokalplanlægning. Opgaverne spænder over store byudviklingsprojekter, strategisk byplanlægning og bygherrerådgivning til den fulde lokalplanproces fra A-Z. Sweco er specialister i integreret rådgivningen, hvor byplan er en central faglighed, der understøtter hele huset.

Du vil indgå i et engageret team i København, samt få tæt samarbejde med vores dygtige kolleger på kontorerne i Silkeborg og Århus. Som byplanlægger i Sweco vil du have berøringsflader med mange af Sweco’s øvrige faglige felter både i arkitekt- og ingeniørdivisionerne. Der er derfor rig mulighed for at opsøge og udvikle samarbejder på tværs af Sweco.

Du får ansvar

Som senior byplanlægger er du ansvarlig for egne byplanopgaver, udvikling af det faglige felt og indhentning af nye projekter. Du vil blive udførende projektleder på egne byplanprojekter, og som projektleder er det dig, der fører projektet sikkert igennem dets udførelse fra start til slut, herunder sørger for den korrekte bemanding, tids- og økonomistyring samt kvalitetsstyring. Alt sammen, så vi overholder vores aftaler med kunderne, og de føler sig trygge.

Du skal også bidrage til udarbejdelse af tilbud og vil ofte være det første ansigt vores kunder møder, når vi starter op på nye projekter. Det er dit ansvar, at alle projekter udføres efter en veltilrettelagt plan, så de ønskede mål opnås.  Vi har udviklet flere nye tværfaglige værktøjer, hvor du som byplanlægger vil have en central rolle.

Du vil få en væsentlig rolle i forhold til at være med til at vækste og udvikle vores byplan team, både i forhold til eksisterende såvel som nye markeder.

Om dig

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være byplanlægger, urban designer, byplanarkitekt eller en anden uddannelse, som er relevant ift. arbejdet med byudvikling. Udvikling af velfungerende byområder starter med et solidt og gennemarbejdet plangrundlag, hvorfor det er vigtigt, at du har indgående kendskab til Planloven, planhierarkiet, planprocesserne og især lokalplanlægning. . Er du derudover også god til planlægning i det åbne land og herunder landzonetilladelser samt miljølovgivning mm. er dette også vigtige kompetencer, som vi søger. Du har min. 8 års erfaring som byplanlægger samt erfaring med projektledelse.

Vi arbejder i tæt dialog med vores kunder og kommuner, så du skal være samarbejdsorienteret, have gode kommunikative evner, formå at håndtere komplekse sager – også når det går stærkt, og du har viljen til at tage ansvar igennem hele projektforløbet. Der vil være meget samspil med tegnestuens øvrige faglige felter, ingeniørkollegerne i Sweco og kundens stakeholders, hvorfor overblik og procesledelse er vigtige redskaber, du skal bringe i spil.

Som senior byplanlægger skal du have et godt strategisk overblik og være udviklingsorienteret og have fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rører sig af nye tendenser inden for byudvikling. Du skal generelt trives i selskab med mange forskellige mennesker og kunne håndtere, at dagsprogrammet ofte tager en uventet drejning.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Chef for Byplan, Thor Lidegaard på tlf. 42821205 eller thor.lidegaard@sweco.dk.

Brug linket for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 14. juli 2024. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Vi glæder os til at høre mere om dig.

Vi forener det målbare og det mærkbare

Vi er 260 medarbejdere i Sweco Architects, som arbejder sammen på vores kontorer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Odense.

Ud fra en viden om menneskers ønsker, drømme og behov skaber vi rammer for liv og fællesskaber. Vi er specialiseret inden for boliger, undervisning, fritid, erhverv, retail, spaceplanning, transformation, byplanlægning og landskabsarkitektur.

Sweco Architects er en del af Sweco – Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Sammen fungerer vi som én integreret rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Thor Lidegaard

Teamchef for Byplanlægning, Sweco Architects Øst

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link