0 af 0 for ""

Security specialist

Ansøgningsfrist

2023-10-15

Jobtitel

Security Specialist

Lokation

Hele landet

Vil du være med til at udvikle og hæve sikkerheden for vores kunder indenfor infrastrukturen i Danmark, så er du måske vores Security Specialist.  

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for anlæg og infrastruktur – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

”Det markante og forhøjede trusselsbillede imod Danmark skaber øget fokus på sikringsforanstaltninger og især minimering af risiko for angreb ved mange kunder. Samtidig forventer vi at EU-kravene på området, vil kræve efterspørgsel på specialiseret sikringsrådgivning” fortæller din nye leder Benno Nagbøl.

Vi arbejder med områder indenfor energi-, pharma- og offshore industrien, samt med kritisk infrastruktur og onshore forbindelser.

Du bliver en del af en dynamisk forretning

I stillingen bliver du en del af divisionen Infrastruktur, vand og miljø, hvor vi er cirka 450 kolleger fordelt på afdelinger i København, Odense, Kolding, Viborg, Herning, Silkeborg, Aarhus og Aalborg. Herunder bliver du tilknyttet afdelingen Ports & Geotechnics, hvor arbejdsformen er baseret på tæt samarbejde, hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du vil opleve en integreret rådgivning og et tæt samarbejde på tværs af hele forretningen.

Sweco dækker alle de klassiske ingeniørdiscipliner indenfor anlæg og infrastruktur som konstruktioner i stål og beton, tilstandsvurderinger, projektering af veje, broer, havne og jernbaner, bygherrerådgivning, byggemodning samt geoteknisk rådgivning på alt fra jernbaner, vindmøllefundamenter, bro- og vejprojekter til erhvervs- og boligbyggeri.

Vi rådgiver i hele processen fra planlægning og detailprojektering, tilsyn og byggeledelse til drift og vedligehold og tilbyder vores kunder de rette kompetencer og ekspertiser til ethvert projekt.

Vi søger Security specialister

Lige nu søger vi flere Security specialister med højt faglig viden og som har lysten og motivationen til at være med til at skabe fremtidens sikringsforanstaltninger. Med fokus på de kunder, som står overfor en transformation og øgede krav for at sikre deres bygninger og produktion, skal vores nye kollega være med til at innovere og udfordre den nuværende måde, som branchen og kunderne hidtil har sikret sig på. Der vil være et stort potentiale for indflydelse og medbestemmelse på området i teamet.

Vi søger over hele landet, og ligegyldigt hvor du vælger at arbejde, er du sikret en hverdag med masser af samarbejde og idéudveksling. På alle lokationer har vi nemlig samlet vores arkitekter, ingeniører, konstruktører og mange andre kloge hoveder i tværfaglige teams.

Dine arbejdsopgaver

Som Security specialist vil du blive ansvarlig for:

 • Udarbejde kravspecifikationerne på sikringsområdet, samt sikre grænsefladerne op imod 3.part
 • Rådgivning om sikrings- og terrorforanstaltninger
 • Udarbejde sikringsstrategier og sikre overholdelse af udbudsmateriale
 • Support til de ansvarlige for dit fagområde ved kunderne
 • Dialog med relevante myndigheder og andre interessenter i forhold til gældende krav
 • Aktiv deltagelse i anlægsprojekter for at sikre korrekte funktioner og sikringsniveauer

Om dig

Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid. Du er ikke bange for at tage dialogen med kunden og udfordre eksisterende holdninger til sikringsforanstaltninger.

Derudover forestiller vi os, at du har:

 • En ingeniørmæssig uddannelse eller anden sikringsteknisk relevant uddannelse og solid erfaring med anlægsprojekter
 • Erfaring med at arbejde med kritisk infrastruktur i anlægsarbejder eller infrastruktur-/energisektorprojekter
 • Erfaring med risiko- og sårbarhedsanalyse
 • Erfaring med sikring af infrastruktur/anlægsarbejder i forhold til terror
 • Erfaring med offshore projekter
 • Demonstreret evne til at arbejde i store tværfagligt projekter
 • Erfaring indenfor rådgiverbranchen

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 15. oktober 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte Projektchef for Security Benno Nagbøl på mail: benno.nagbol@sweco.dk eller tlf.: 4282 1020

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 21.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap