0 af 0 for ""

Sagsarkitekter og projektledere til Sweco Architects København

Ansøgningsfrist

2022-08-15

Jobtitel

Projektledere og sagsarkitekter

Lokation

København

Vil du være med til at løse spændende projekter, der profilerer hele bydele og sætter standarder for ambitiøs og bæredygtig arkitektur?

Vi har i vores Nybyg-teams travlt med boligbyggerier i hele Danmark og inden for alle kategorier. Derfor søger vi dygtige sagsarkitekter og projektledere til vores arkitektdivision i København. Vi er specialiseret i at udvikle og realisere rammer for liv og fællesskaber og har opgaver inden for alt fra klassiske etageejendomme til større komplekse mixed-use bebyggelser. Vi har et tæt samarbejde, både med de andre teams i Sweco Architects og med vores ingeniørkolleger.

Som sagsarkitekt hos os har du en vigtig rolle på projektet, og du arbejder tæt sammen med de andre arkitekter og bygningskonstruktører i teamet. Det er dig som sagsarkitekt, der udvikler projekterne og bringer kunderne skridtet tættere på deres visioner om boligbyggerier i den højeste kategori.

Det forventes, at du er uddannet arkitekt og har minimum 4 års erfaring som arkitekt fra en tegnestue i Skandinavien. Det er et plus, hvis du har erfaring med projektering af boligbyggeri i bymiljøer og tæt kundedialog. Derudover forventer vi, at du behersker Revit, AutoCAD og Adobe Creative Suite programmer.

Som projektleder er du den primært ansvarlige på projektet og nøglepersonen, der leder og organiserer projektet gennem alle faser. Du arbejder tæt sammen med sagsarkitekt, bygningskonstruktør og øvrige medarbejdere, hvor I som team bringer projektet i mål.

Det forventes, at du er vant til at have tæt kontakt til opdragsgiver og er god til at kommunikere – både i skrift og tale.

Hvis du vil vide mere

Du kan kontakte teamleder Kristian Rasmussen på tlf. +45 3138 7915 eller teamleder Björn Löwegren på tlf. +45 5372 8691, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning og CV samt øvrige relevante dokumenter snarest muligt og senest d. 15. august, da vi løbende afholder samtaler. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Vi forener det målbare og det mærkbare
Vi er 320 medarbejdere i Sweco Architects, som arbejder sammen på vores kontorer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Odense. Vi er specialiseret inden for boliger, undervisning, fritid, erhverv, retail, spaceplanning, transformation, byplanlægning, landskabsarkitektur, lysdesign og akustik.

Sweco Architects er en del af Sweco – Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed.

Kristian Rasmussen

Teamleder / Nybyg Øst / Projektchef / Arkitekt

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap