0 af 0 for ""

Receptionist til Sweco Architects i Silkeborg

Ansøgningsfrist

2022-05-15

Jobtitel

Receptionist

Lokation

Silkeborg

Er du kollegaen, der altid har smilet på, når der tages imod gæster på kontoret? Vi søger en imødekommende og effektiv receptionist, der har flair for mennesker, koordinering og kontorservice.

 Vi tilbyder en alsidig stilling med en stor kontaktflade på 30-34 timer ugentligt, hvor kerneopgaven er at supportere alle kolleger og leverandører i huset. Derudover vil du blive en uundværlig blæksprutte, der sikrer at hverdagens små og store ad-hoc opgaver løses med sikker hånd. Vores kontor i Silkeborg rummer dagligt ca. 120 kolleger, og er kendt for et smilende, uformelt og kreativt arbejdsmiljø med et stærkt sammenhold. Som vores kommende kollega, kan du derfor regne med en varm velkomst samt en god opstart og indføring i opgaver.

Ud over dine daglige opgaver og rutiner på kontoret, vil du til tider blive uundværlig hjælp på uforudsete opgaver. Derfor er vigtigt, at du formår at holde hovedet koldt og levere unikke og personlige serviceoplevelser i selv de travleste situationer. Du har en vis portion struktur og systematik i din måde at gå til opgaverne på, og du venter ikke på at andre beder dig løse en udfordring eller opgave, hvis du kan se, at der er et behov. Det betyder også, at du følger opgaven helt til dørs. Sidst men bestemt ikke mindst, så er du af natur den, som er med til at skabe den gode stemning på kontoret lige fra morgenstunden.

Dine opgaver bliver bl.a.

– Gæstemodtagelse, bestillinger, post og telefon

– Klargøring af og opdækning i mødelokaler, koordinering af materialer og ekstra udstyr

– Kalenderkoordinering

– Håndtering af firmabiler

– Koordinering m. håndværkere og øvrige eksterne serviceydelser ved behov.

– Ad hoc-opgaver ærindekørsel, printopgaver mv.

Om dig

Din uddannelses- eller erhvervsmæssige baggrund er underordnet, men vi forestiller os du har teknisk flair og er tryg ved it-systemer generelt. Derudover vægter vi højt, at du er udstyret med et exceptionelt servicegen og et stærkt overblik. Du er naturligvis den imødekommende og smilende kollega, der af natur er dén der får ”det hele til at køre”, ved både at være på forkant og proaktiv i faste såvel som ad-hoc opgaver.

Sådan søger du stillingen
Send din ansøgning og CV via nedenstående link senest 15. maj 2022. Vi holder løbende samtaler og besætter stillingen hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lisbeth Kjærsfeldt på tlf. +45 53721031 eller lisbeth.kjaersfeldt@sweco.dk.

Om os

Vores medarbejdere er vores stærkeste kort. Vi sætter hver gang det bedste hold, således, at vi supplerer og styrker hinanden i projektarbejdet og bringer den enkeltes ekspertise i spil, for at sikre kvalitet og værdi. Vi vægter dialog, vidensdeling og en god og tæt kommunikation meget højt. Vi sætter os i førersædet og stræber efter altid at være tæt på vores kunder og bygherrer i hele processen, så vi sikrer at gode løsninger føres helt til ende. Vi vægter det sociale fællesskab højt og har en stærk tradition for fælles arrangementer – både fagligt og festligt.

Sweco Architects er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med over 300 ansatte og mere end 35 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Vi er en del af Sweco Danmark og sammen fungerer vi som én multidisciplinær rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Lisbeth Kjærsfeldt

Sekretær

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap