0 af 0 for ""

Miljørådgiver til opgaver indenfor bygnings-, jord- og grundvandsforurening

Ansøgningsfrist

2022-07-10

Jobtitel

Fagspecialist

Lokation

Aalborg

Drive, teamspirit og lyst til at opbygge solid viden om jord og grundvandsforurening og bygningsforurening.

Miljøafdelingen i Sweco søger nye kollegaer til fagområderne ’Bygningsforurening’ og ‘Jord- og grundvandsforurening’, hvor vi både hjælper private, offentlige, industri og projektudviklere, som trækker på vores stærke viden og erfaring.

Vores miljøafdeling arbejder nationalt på en bredt udsnit af spændende projekter hvorigennem vi er med til at definere og præge Danmark i en bæredygtig retning. Hos os kan du både være med på store projekter, hvor du er en del af et tværfagligt team, som leverer den rådgivning, der skal sikre et godt projektforløb for alle parter, men du kan også arbejde selvstændigt på mindre projekter med tæt kundekontakt. Vores kompetencer er fordelt i landet på vores kontorer i København, Odense, Kolding, Aarhus og Aalborg og projekterne løses i fællesskab – også med vores øvrige afdelinger i divisionen. Du vil blive tilknyttet kontoret i Aalborg.

Med udgangspunkt i din viden og erfaring indenfor bygningsforurening og/eller jord- og grundvandsforurening tilbyder vi en stilling med en stor grad af ansvar, hvor man driver opgaver både selvstændigt og i teams. Du vil få en stor berøringsflade både eksternt og internt samt stor frihed til – sammen med teamet – at planlægge og styre sin egen tid ud fra kundens og projektets behov.

Du vil indgå i et engageret team med et stærkt sammenhold og stor lyst til at dele viden og erfaring. Vi har altid en god stemning og et godt, fælles arbejdsmiljø.

Med afsæt i dine kompetencer og din fortsatte udvikling vil dine ansvarsområder og arbejdsopgaver ligge inden for projektafvikling samt salg og strategi ift. vores ydelser.

 Din profil

Ud over en stor passion og interesse i fagområderne skal du være grundig, ansvarsfuld og dygtig til at kommunikere. Din baggrund kan være mangeartet, blot den er fagligt relevant. Ideelt har du minimum 3 års erfaring års erfaring fra en rådgivende funktion eller en myndighed.

Sådan kommer du videre

Er du interesseret og vil du vide mere om stillingen og dens mange muligheder og udfordringer, er du velkommen til at kontakte Teknisk Chef Majbrith Langeland på mail: majbrith.langeland@sweco.dk eller Afdelingschef Louise Skytte Clausen på mail: louiseskytte.clausen@sweco.dk

Du kan også bruge linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter allerede i dag eller senest d. 10. juli 2022.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

 

Louise Skytte

Afdelingschef / Miljø

Majbrith Langeland

Teknisk Chef

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap