0 af 0 for ""

Projektledere/projektingeniører med erfaring indenfor afløb, klima og spildevand

Ansøgningsfrist

2022-08-14

Jobtitel

Ingeniør, Projektleder

Lokation

Silkeborg, Aarhus, Herning

Sweco er med allerforrest, når der leveres tværfaglig rådgivningsekspertise til vand- og klimaprojekter for Danmarks kommuner og forsyningsselskaber. Lyder det som noget for dig? Så kom og arbejd sammen med os om at skabe de bedste løsninger!

Vores afdelinger indenfor vand og klima løser opgaver over hele landet for både kommuner, forsyninger og udviklingsselskaber, hvilket stiller store krav til vores kompetencer og viden, som vi gerne deler med hinanden. Opgaverne løses ofte tværfagligt med vores kollegaer i infrastruktur, byggeri eller arkitektur. Det kalder vi integreret rådgivning. Med stadig stigende opgaveportefølje søger vi flere kolleger, der har lyst til at udfordre sig selv på spændende projekter der bl.a. omfatter planlægningsopgaver, projektering, hydraulik samt anlægsteknik til procesanlæg. Kort fortalt dækker vi bredt og er anerkendte for vores kompetencer, som er bredt ud på mere end 85 engagerede kolleger.

Jobbet
I afdelingen vil du kunne arbejde med projektledelse eller projektarbejde på en række markante projekter, hvor du vil arbejde tæt sammen med bygherrer og øvrige interessenter.
Som projektleder står du i spidsen for planlægning og ledelse af projekter i alle faser – herunder ansvar for økonomi og ressourcer. Med skarpt kundefokus og solid håndtering af projektets interne og eksterne interessenter bliver du en central figur i afdelingen og vores løbende faglige udvikling.

De primære opgaver i stillingen som projektleder kan bl.a. være:

– Overordnet styring af projekter

– Ansvarlig for planlægning, kvalitets-og tidsstyring

– Sikre kommunikationen og samarbejdet med bygherre, entreprenør og leverandører

– Projektering og udbud af anlægsprojekter

I stillingen som projektingeniør er der mulighed for at bidrage med en indsats i flere faser af projekterne alt afhængig af din erfaring og dine ønsker til faglig videreudvikling. Mange projekter følger vi helt fra den indledende overordnede planlægningsfase til aflevering af det færdige projekt.

 

De primære opgaver i stillingen som projektingeniør kan bl.a. være:

-Indledende plan for vandhåndtering i lokalplanfasen

– Hydrauliske analyser herunder anvendelse af Scalgo og MIKE

– Disponering og skitseprojektering af vandhåndtering i forbindelse med byggemodninger og kloakrenoveringer

– Deltagelse i projektering og udbud af anlægsprojekter

 

Vi tilbyder ansættelse på et af Swecos kontorer i Aarhus, Herning eller Silkeborg.

Din profil
For at få succes i stillingen forestiller vi os, at du kommer med følgende baggrund:

– Uddannelse som ingeniør gerne suppleret med uddannelse i projektledelse og/eller økonomisk uddannelse, hvis du søger stillingen som projektleder

– Nogle års erfaring i arbejde med projekter indenfor de nævnte fagområder

– Engageret, struktureret og resultatorienteret personlighed

I stillingen vil dialog være en vigtig del af jobbet, og det er derfor vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle og har gode kommunikative evner. Herigennem vil du sikre kommunikationen og samarbejdet med både bygherrer, entreprenører og såvel interne som eksterne rådgivere.

Sådan kommer du videre
Hvis du vil vide mere om stillingerne eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Per Ørskov på tlf 29395232 eller mail per.orskov@sweco.dk. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest 14. august Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap