0 af 0 for ""

Projektleder til vand- & klimaprojekter – Nordjylland

Ansøgningsfrist

2022-08-14

Jobtitel

Projektleder

Lokation

Aalborg

Sweco er med allerforrest, når der leveres tværfaglig rådgivningsekspertise til vand- og klimaprojekter for Danmarks kommuner og forsyningsselskaber. Lyder det som noget for dig? Så kom og arbejd sammen med os om at skabe de bedste løsninger!

Vores Vand & Klima-team i Aalborg løser opgaver over hele landet for både kommuner, forsyninger og udviklingsselskaber, hvilket stiller store krav til vores kompetencer og viden, som vi gerne deler med hinanden. Opgaverne løses ofte tværfagligt med vores kollegaer i infrastruktur, byggeri eller arkitektur. Det kalder vi integreret rådgivning.

Vi har et ungt, men fagligt set utrolig stærkt med et stærkt sammenhold og med stor lyst til at dele viden og erfaring. Vores spidskompetencer er 3d-projektering, skitse- og detailprojektering af kloak- og bassinanlæg, klimatilpasningsprojekter og hydraulisk modellering.

Du vil få en central rolle i team, hvor du er tiltænkt en rolle som projekt- og fagleder på vand- og klimaprojekter, men eventuelt også kan indgå som projektmedarbejder på andre af vores projekter – også på tværs af geografi og organisation.

Andre mulige opgaver kan være:

– Bidrage aktivt i tilbudsprocesser samt kundeopfølgning

– Deltagelse i kunde – og leverandørmøder

– Ansvarlig for planlægning og tidsstyring

– Sikre kommunikationen og samarbejdet med entreprenører og bygherrer

– Agere faglig støtte og sparringspartner til dine øvrige kolleger i afdelingen

– Koordinere med andre fag

– Være aktiv ift. at engagere dig selv i egen og kollegers udvikling

Din profil
Du er uddannet ingeniør, gerne med minimum fem års erfaring inden for én eller flere af førnævnte temaer.

I stillingen vil dialog være en vigtig del af jobbet, og det er derfor vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle og har gode kommunikative evner. Herigennem vil du sikre kommunikationen og samarbejdet med både bygherrer, entreprenører og såvel interne som eksterne rådgivere.

Sådan kommer du videre
Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte teamleder Kim Skals på mobil 41767787 eller mail kim.skals@sweco.dk. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest 14. august. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap