0 af 0 for ""

Projektleder til udførelse af fjernvarmeprojekter

Ansøgningsfrist

2023-07-10

Jobtitel

Projektleder

Lokation

København, Birkerød

Kan du lede anlægsprojekter for udbygningen af fjernvarme?

Har du lyst til at arbejde med den grønne omstilling og være med til at forme Sweco’s hastigt voksende energiforretning, så er du måske vores næste kollega.

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for en bred pallette af energiinfrastruktur – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

“I Sweco har vi et godt fundament indenfor energi, vi er ambitiøse og det er afspejlet i vores vækststrategi som indebærer en firedobling af energiforretningen frem mod 2025. Vi er samtidig i en utrolig spændende fase hvor nye kollegaer kan slutte sig til os og være med til at sætte det som bliver de store aftryk i udviklingen af vores forretning. Som leder vægter jeg at man i denne rolle hjælper vores kunder med at sikre de får leveret et tidssvarende fjernvarmenet til den aftalte kvalitet og tid. Derudover hjælper til at anlæggene overdrages til driftsorganisationen på tilfredsstillende vis” fortæller din nye leder Martin Jespersen

Vi søger flere Projektledere til udførelse af fjernvarmeprojekter

For at fremskynde udfasningen af naturgas til opvarmning har næsten 500.000 ejendomme i naturgasforsynede områder modtaget et brev om at de kan forvente at blive tilkoblet fjernvarme. Dermed er scenen sat for en gennemgribende udbygning af fjernvarmenettet.

Sweco Energi understøtter allerede i dag denne udfasning og omstilling gennem et væld af spændende projekter på fjernvarmeområdet, f.eks. implementering af fjernvarme i Norfors’ forsyningsområde og screening af potentialet for fjernvarme for over 30 kommuner i hele landet.

Sweco Energi søger en profil der befinder sig godt i en bred pallette af roller under anlægsfasen for fjernvarmeprojekter, med det fælles sigte at finde løsninger der sikrer fremdrift i ibrugtagningen af anlægget, med driftsorganisationen som en informeret medspiller.

Vi har opgaver der passer til profiler med forskelligt niveau af erfaring, fra mindre fortætningsopgaver i eksisterende fjernvarmeområder til anlægsprojekter der omfatter nyetablering af et større forsyningsområde. Som minimum forventes et par års erfaring med projektledelse – et team af gode kollegaer står klar med sparring og vidensdeling på projektledelse og det faglige.

Sweco har en bred portefølje af projekter på anlægsområdet – dermed er der mulighed for med tiden at veksle opgaver på fjernvarmeområdet med andre anlægsprojekter.

Den konkrete stilling kan bestrides fra vores kontor i enten Ørestad eller Birkerød.

Dine arbejdsopgaver

Som Teknisk Projektleder vil du blive ansvarlig for:

  • Daglige ledelse af opgaven/projektet indenfor rammerne af aftalte tid, økonomi og mandat.
  • Udarbejdelse af planer indenfor konteksten af projektet herunder tid, budget, kvalitet, udførelse eller arbejdsmiljø med inddragelse af kollegaer fra Sweco i nødvendigt omfang eller andre interessenter.
  • Tilsyn, byggeledelse, granskning og mangelgennemgang på leverancer, styring/monitorering af kvalitetsdokumentation – forestå rapportering i nødvendigt omfang til bygherre.
  • Håndtering af projektets interessenter i større eller mindre omfang afhængigt af projektet. Bidrage til borgerinddragelse i forsyningsområdet. I det omfang at den enkelte opgave kræver det, handle på bygherres vegne ift. leverandører og andre interessenter
  • Bistå bygherre med gennemsyn af deres egne leverancer, der ofte spænder funktioner som udviklings-, indkøbs-, drifts-, projektorganisation, mv.

Om dig

Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og skiftende arbejdsopgaver – med en tidsplan der ofte er drevet af den overordnet anlægsplan, indenfor hvilke du og teamet skal lykkedes.  Du er proaktivt opsøgende og tør bevæge dig udenfor primær kompetence på forsvarlig vis.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Er uddannet ingeniør, alternativt en håndværksmæssig baggrund kombineret med erfaring fra tilsvarende rolle.
  • Har minimum 2års erfaring med som bygge- eller entrepriseleder. Erfaring med projektledelse på anlægsområdet er et plus. Erfaring fra forskellige dele af forsyningssektoren og industrien er et plus, ligesom erfaring fra forskellige dele af værdikæden bygherre, rådgiver, entreprenør.
  • Erfaring med AB18 aftalevilkår er et plus.

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte Afdelingschef Martin Jespersen på mail: martin.jespersen@sweco.dk eller tlf. nr.: 27 14 28 77

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 20.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Martin Jespersen

Afdelingschef / Energi

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap