0 af 0 for ""

Projektleder til tværfaglige projekter, København

Ansøgningsfrist

2023-09-30

Jobtitel

Projektleder til tværfaglige projekter

Lokation

København

Ønsker du at være en del af markedets stærkeste team indenfor eksisterende byggeri og drift?
Vil du have spændende og afvekslende arbejdsopgaver, der udfordrer og udvikler dig både fagligt og personligt? Sweco har travlt med mange spændende opgaver og styrker derfor teamet i København med endnu en projektleder til projekter med fokus på renovering af mangfoldigt byggeri.

Sweco er i dag Danmarks største indenfor rådgivning omkring eksisterende byggeri og drift af installationer.

Afdelingen har særligt fokus på tekniske installationer, bygninger & konstruktioner, samt ejendomsudvikling og har markedsledende specialistkompetencer indenfor køling, CTS, ventilation, indregulering, commissioning, energioptimering samt drift og vedligehold.
Sweco hjælper alt fra produktionsvirksomheder, kunder i pharma-industrien, større ejendomsbesiddere som bl.a. pensionskasser samt offentlige kunder med hvordan de bedst designer, udvikler og drifter deres bygninger, anlæg og systemer. Kunder tæller bl.a. Novo Nordisk, Radiometer, Region Hovedstaden, DR, ATP Ejendomme og Carlsbergfondet samt flere kommuner.

Du får mulighed for at komme med på en spændende vækst og udviklingsrejse
Lige nu er Sweco inde i en meget spændende udvikling og oplever en stor tilgang af opgaver, så du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt i en afdeling, der indtager en nøglerolle i markedet.

Du kommer til at fungere som projekt- og procesleder på en række projekter med ansvar for den samlede leverance, kontrakt, kommunikation og relation til kunden, samt ledelse af projektteamet og projektets økonomi. Du skal lede projekterne både i idé, programmering, projektering, udførelse og aflevering. Projekterne vil i de fleste tilfælde være tunge indenfor konstruktioner, installationsteknik og indeklima, og det er derfor en fordel, at du har kendskab til disse områder.

Dine primære ansvarsområder som projektleder vil være:

  • Projekteringsledelse/projektledelse af større, samt mindre projekter, gerne erfaring fra renoveringssager
  • Ledelse af projektleverancen og ledelse af projektteamet
  • Styring af projektets økonomi og herunder afrapportering til kunden samt Swecos ledelse
  • Kommunikation og relations-skabelse med kunden, med mulighed for en rolle som Key Account Manager med ansvar for rammeaftalers opgaveportefølje
  • Tilbud og kontrahering med kunden
  • Håndtering af projektets interessenter
  • Rådgivning i alle byggeriets faser ifm. at sikre projektets succesfulde eksekvering ift. kundens behov
  • Facilitering af samarbejdsprocesser
  • Aktiv deltagelse i udviklingen af den samlede afdelings ydelser på tværs af teams og regionale kontorer

God projektledelseserfaring
Du er formentlig uddannet bygningskonstruktør eller ingeniør og har erfaring med projekt-, projekterings- eller entrepriseledelse i byggeriet gennem noget tid. Du har erfaring fra rådgiverbranchen hvor du har fungeret som projekt- / projekteringsleder

Du arbejder struktureret og selvstændigt, har overblik samt sans for systematisering af informationer. Du ”spotter” udforingerne i et projekt inden de bliver til uløselige problemer. Du kan lide afveksling i dine opgaver, du er god til at samarbejde med dine kolleger og kunder. Generelt er du god til at skabe et solidt netværk i branchen, og du går gerne forrest i markedet.

Sådan kommer du videre
Peak varetager denne rekruttering. Har du spørgsmål så kontakt Allan Jessen på telefon 27795449, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Søg jobbet via linket nedenfor.

Om Sweco – eksisterende bygninger og drift:
Eksisterende Byggeri & Drift består i dag af fire afdelinger med i alt godt 180 medarbejdere, hvoraf godt 60 er ansat i København under afdelingen for Renovering & installationer. Det er en organisation i vækst, som har som mål at få støttet kunder så bredt som muligt og hvor Strategisk Rådgivning løser opgaver ved support fra Teknisk rådgivning og Renovering & Installationer.

Behovet for at renovere og levetidsforlænge eksisterende byggeri er vokset markant i de senere år i takt med, at krav om mere bæredygtigt byggeri har bredt sig til ejendomsmarkedet. Den udvikling har Swecos rådgivere og teknikere været en vigtig del af. Sweco ønsker at fastholde og udbygge deres markedsledende position.
Afdelingen Renovering & Installationer i København består af tre ben, HVAC & Installationer, PL CAD & KON samt El & BMS.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 21.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap