0 af 0 for ""

Projektleder til Danmarks stærkeste vejafdeling

Ansøgningsfrist

2023-01-08

Jobtitel

Projektleder, Vej og Trafik

Lokation

København

Er du projektleder indenfor vejområdet med mere end 10 års erfaring som projekterende og eller projektleder, så tilbyder vi hos Sweco, dygtige og erfarne kolleger og en solid udvikling igennem spændende vejprojekter i Danmarks stærkeste vejafdeling. Vi tilbyder desuden et tæt samarbejde med vores nye kollegaer fra Via Trafik, i en søsterafdeling for Trafik og mobilitet.

Du bliver en del af et stærkt fællesskab og tæt samarbejde mellem mange faggrupper.

Som projektleder i Swecos vejafdeling, arbejder du i projektgrupper med de mest højaktuelle infrastrukturprojekter i branchen, hvor Sweco allerede nu sætter fingeraftryk på fremtidens byudvikling, bl.a. igennem opgaver med motorvejsprojektering på blandt andet amagermotorvejen og Øresundsmotorvejen, Forundersøgelser og trafikale analyser på blandt andet E20 amagermotorvejen og Ny Brendstrupvej i Aarhus, samt projektering og planlægning i forbindelse med mindre vej, cykelsti og mobilitetsopgaver.

Infrastruktur, vand og miljø

I divisionen Infrastruktur, vand og miljø er vi cirka 450 kolleger fordelt på afdelinger i København, Odense, Kolding, Viborg, Herning, Silkeborg, Aarhus og Aalborg.

Vi dækker alle de klassiske ingeniørdiscipliner indenfor anlæg og infrastruktur som konstruktioner i stål og beton, tilstandsvurderinger, projektering af veje, broer, havne og jernbaner, bygherrerådgivning, byggemodning samt geoteknisk rådgivning på alt fra jernbaner, vindmøllefundamenter, bro- og vejprojekter til erhvervs- og boligbyggeri.

Vi rådgiver i hele processen fra planlægning og detailprojektering, tilsyn og byggeledelse til drift og vedligehold og tilbyder vores kunder de rette kompetencer og ekspertiser til ethvert projekt

Kollegerne og afdelingen

Vores arbejdsmiljø er uformelt og afstanden fra den enkelte medarbejder til ledelsen er kort. Vi sætter stor pris på den enkeltes initiativ, men vægter det tværfaglige samarbejde og sparring højt, hvorfor du også får også adgang til en it-platform, der giver dig adgang til sparring og viden overalt i Sweco-koncernen – også på tværs af landegrænser.

Udvikling og ansvar går hånd i hånd, og du vil fra din første dag i Sweco få mulighed for at tage ansvar og dyrke din personlige og professionelle udvikling igennem udfordrende projekter og gennem sparring med dine erfarne kolleger

Dine arbejdsopgaver

Dine vigtigste opgaver bliver at styre projekter som fagleder eller projektleder på små, mellemstore og store anlægsprojekter, som varerier i kompleksitet og tværfaglighed alt efter din erfaring.

Vi arbejder i Swecos vejafdeling med en meget blandet portefølje af projekter, som spænder fra små krydsombygninger, til motorveje og større bygmodninger, så de er mulighed for at opbygge erfaringer indenfor mange forskellige områder.

Om dig

Vi forestiller os at du:

– Har en uddannelse som ingeniør indenfor infrastrukturområdet

– At din faglige interesse og erfaring, ligger indenfor vej og anlæg

– At du har mere end 10 års erfaring og er sulten efter nye og spændende udfordringer, gerne på tværfaglige projekter med høj kompleksitet.

Derudover er du:

– Udadvendt, ansvarsbevidst, samarbejdssøgende og kommunikativ i din dialog internt og eksternt

– En selvstarter, der med engagement og drive, ser muligheder og kan være med til at udvikle innovative og kreative løsninger

Sådan kommer du videre

Er du interesseret og vil du vide mere om stillingen og dens mange muligheder og udfordringer, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Jimmy Bloch Sørensen på jimmybloch.sorensen@sweco.dk eller på 22 62 89 48.

Vi holder løbende samtaler, så brug linket nedenfor for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest den 8. januar 2023.

Jimmy Bloch Sørensen

Afdelingschef / Vej

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap