0 af 0 for ""

Projektleder til bæredygtige og tværfaglige byggeprojekter

Ansøgningsfrist

2023-03-12

Jobtitel

Projektleder

Lokation

Odense

Har du lyst til at arbejde med projekt- og projekteringsledelse og blive en del af vores division Byg, så er du måske vores næste kollega.

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for byggeri – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

”Det er projektlederne, der via overblik og stærk kommunikation i teamet, med samarbejdspartnere og med kunder, er med til at sikre vores projekter bliver en succes for alle involverede. Dette er et klart mål for os, og det er derfor nødvendigt at vi har stærke kompetencer på disse poster”, fortæller Afdelingsdirektør for Byggeri i Odense, Lars Bo Jensen

Vi søger en projektleder til Byggeriafdelingen i Odense

Lige nu søger vi en skarp projektleder til at blive en del af vores Byggeriteam, der er en del af vores division BYG. Her skaber vi attraktive og velfungerende byggerier, der er sunde og trygge at bo og opholde sig i. Ligeledes sikrer vi, at byggeriet er gennemtænkt i forhold til indeklima, dagslys, akustik, bæredygtighed, tekniske installationer og brandforhold samt den efterfølgende bygningsdrift. Som førende inden for integreret rådgivning arbejder vi tæt sammen med vores arkitekter på både offentlige og private byggerier.

Dine arbejdsopgaver

Som projektleder vil du bl.a. blive ansvarlig for:

– Sikre gennemførelse af vores projekter i forhold til aftalt tid, omfang og økonomi

– Lede og motivere projektteamet

– Proaktiv planlægning i forhold til projektdeadlines og delafleveringer

– Overblik over bemandingen til projektet og den daglige ledelse

– Medvirkende i tilbudsprocesser, og under kontraktforhandlinger

– Sikre vidensdeling, bl.a. igennem interne netværk

– Løbende afrapportering til ledelsen 

Om dig

Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.

Derudover forestiller vi os, at du:

– Har en relevant uddannelse indenfor byggeri

– Solid erfaring inden for projektledelse, herunder gerne erfaring fra større komplekse projekter

– Erfaring indenfor rådgiverbranchen – nok til, at du har styr på projekternes forskellige faser og kan spotte eventuelle udfordringer, inden de finder sted

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 12. marts 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Lars Bo Jensen på mail: larsbo.jensen2@sweco.dk

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap