0 af 0 for ""

Projektleder til almene og tværfaglige byggeprojekter

Ansøgningsfrist

2023-04-14

Jobtitel

Projektleder

Lokation

Århus

Til vores faglige felt “Almene boliger”, hvor vi skaber inspirerende boligmiljøer og fremtidens boliger, søger vi en seniorprojektleder. Du vil indgå i et team på tværs af fag og faggrupper som udelukkende arbejder med Almene projekter.

Du vil blive en del af et integreret team, som byder ind med et stærkt felt af specialister indenfor det almene-område. Vores team består af både arkitekter, bygningskonstruktører og ingeniører. Du vil blive ansat i Århus, men skal være indstillet på at arbejde på tværs af vores tegnestuer i Jylland.

Del kontor, kaffe og hverdagens opgaver med dygtige kolleger

Lige nu søger vi en skarp seniorprojektleder til vores almene team. Du vil komme til at stå i spidsen for større almene projekter, og vil indgå i et tæt samarbejde med teamleder og Kreativ chef Inge Nielsen Skytte og teamets Kvalitetsleder, hvor du vil være med til sætte en retning i teamet og sikre kvaliteten i vores projekter.

“I det almene team har vi opbygget en stor videns- og erfaringsbank indenfor almene boliger. Vi vender alt med hinanden og kommer hurtigt frem til løsninger, der fungerer på tværs af VVS, geoteknik, arkitektur og alt andet,” forklarer din nye kollega Søren Thornvig.

Du styrer dine projekter hele vejen igennem

Som projektleder er du med i alle byggeriets faser, så du kan sikre et snorlige forløb for kunderne. Det betyder, at du:

  • tager del i tilbudsgivning, så du er sikker på, at vi kan opfylde de aftaler, vi laver – bare rolig, vores dygtige markedschefer står for salgsarbejdet
  • står for planlægning samt kvalitets-, økonomi- og tidsstyring undervejs
  • løbende holder kontakten med kunder og samarbejdspartnere
  • sparrer undervejs med fx arkitekter, ingeniører og andre specialister inden for de mange involverede discipliner
  • sørger for aflevering af det færdige byggeri

Stort ansvar og tilrettelagt udvikling

Vores arbejdsform i det daglige er ret uformelt, og vi gør meget ud af, at der skal være plads til, at vi hver især kan træffe beslutninger inden for vores ansvarsområder.

Men det betyder ikke, at du er alene om din udvikling – tværtimod. Du bliver blandt andet en del af vores projektlederforum, hvor du frit kan vende spørgsmål, udfordringer og interesser med vores mange andre projektledere. Og så kan du deltage på vores projektlederakademi og modtage 1 års tilrettelagt undervisning med den nyeste viden inden for byggeri og projektledelse fra både interne og eksterne eksperter.

Erfaren projektleder med hjerte for byggeri

Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af med både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Og så finder du glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.

Derudover, forestiller vi os at du:

  • har solid erfaring med projekt- og projekteringsledelse evt. inden for entreprenør- eller rådgiverbranchen
  • har gode eksempler på tidligere ledelse af projektgrupper, hvor du har skabt resultater
  • er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende.

Sweco – skaber fremtidens byggerier og fællesskaber

Vi er Europas ledende rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vores ekspertise ligger i planlægning og design af bygninger, der støtter op om fremtidens bæredygtige byer og fællesskaber.

Vi dækker alle klassiske discipliner som arkitektur, konstruktion, el, VVS og ventilation samt byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering. Vi tilbyder derudover avanceret konstruktionsrådgivning inden for bæredygtighed inkl. certificering af byggeri, indeklima, bygningsakustik, bygningsautomatik og brand.

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 14. april 2023.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kreativ chef Inge Nielsen Skytte på M: +45 2322 7475 eller E: ingenielsen.skytte@sweco.dk

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 20.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Inge Nielsen Skytte

Teamleder / Kreativ chef / Almene boliger

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap