0 af 0 for ""

Projekteringsleder eller Projektleder til byggeri

Ansøgningsfrist

2021-08-01

Jobtitel

Projektleder

Lokation

København

Brænder du for, som projekt- eller projekteringsleder, at indgå i tæt samarbejde med vores arkitektdivision, så vi i fællesskab får leveret integreret design i høj kvalitet, så kan du sammen med resten af virksomheden, være med til at sætte dit præg på udviklingen af spændende byggerier? 
 

Så er det dig, vi søger som projekt- og/eller projekteringsleder til vores Projekt-, projekterings-, IKT-ledelse og tilbudsteam i Ørestad. 

Du forstår at tænke proces og sætte rammerne for et team af forskellige fagligheder, du stiller krav til at ydelser og leverancer sker rettidigt og til den aftalte kvalitet. 

Du har indsigt i eller interesse for kontrakthåndtering, risiko-, tids- og økonomistyring. Du drives af at arbejde som en del af et team og er nysgerrig på andres fagligheder og synspunkter. 
Som person er du tillidsvækkende, energisk og formår at motivere kolleger, samarbejdspartnere og kunder til at arbejde mod et fælles mål.

I teamet som pt. består af 15 kolleger, dækker vi styringen af tværfaglige projekter og tilbud primært for Storkøbenhavn/Sjælland under enheden Byggeri, Sjælland/Fyn.
Vi lægger stor vægt på at etablere et tillidsbaseret samarbejdsmiljø, hvor vi alle kan bidrage med erfaring og viden til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere. Vi værdsætter og initierer til åbenhed, ærlighed og plads til humor, og forventer engagement og ejerskab, da vi mener at samspillet mellem de faktorer, gør os i stand til at eksekvere og levere projekter og tilbud i høj kvalitet, også når det til tider går lidt stærkt. 

Dine primære opgaver og ansvarsområde vil være: 

– Projekt- og Projekteringsledelse 

– Kontrakt-, risiko-, tids- og økonomistyring 

– Assistere eller drive et projekt i forbindelse med tilbudsgivning 

Du er projektleder eller projekteringsleder med lidt eller nogen erfaring 

Du er uddannet ingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør eller tilsvarende. Du har erfaring med eller interesse for at lede projekter under forskellige samarbejdsformer. Der er tale om både renoveringsopgaver og nybyggeri af større eller mindre karakter, men fælles for dem er at du skal lede et tværfagligt projekt med adskillige fagligheder.
Du kommer fra en anden rådgivervirksomhed og/eller entreprenørbranchen.  

Du vil i hverdagen være i kontakt med mange mennesker både internt og eksternt. Derfor er det vigtigt, at du er præcis i din kommunikation, oprigtig og imødekommende og engageret i dit samarbejde med andre – særligt i forhold til dine kunder. Du har fokus på resultater og sker der noget uventet i dine projekter, så skaber du dig hurtigt et overblik og handler.  

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise 
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.  

Kontakt Teamleder Camilla Visted Nielsen på tlf.: 91 37 74 03 eller Teamleder Michael Duve på tlf.: 53 72 11 55, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads.  

Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest 01.08.2021.  (Bemærk at vi ikke modtager ansøgning mv. per email, grundet GDPR)

Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler. 

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.