0 af 0 for ""

Projektleder med erfaring indenfor anlægsprojekter til Swecos kontor i Holeby

Ansøgningsfrist

2023-01-08

Jobtitel

Projektleder, Anlægsprojekter

Lokation

Holeby

 

Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du får mulighed for at arbejde med den nyeste udvikling og projekter inden for vand- og spildevandsområdet? Har du min. 5 års erfaring projektledelse i kombination med erfaring og interesse for projektering inden for vand- og spildevandsområdet? Så er du måske vores nye kollega.

Sweco Danmarks samlede forretningsområde indenfor energi, vand og klima er fordelt på vores 9 kontorer i Danmark, og vi vokser fortsat -både medarbejdermæssigt men også ift. opgaver.  Vores faglige områder dækker bredt, lige fra planlægningsopgaver, projektering over anlægsteknik til procesanlæg. Vores kunder er typisk forsyningsselskaber, kommuner og entreprenører.


Jobbet
Som projektleder bliver du en del af afdelingen Vand & Klima og får 85 dygtige og engagerede kolleger.

I afdelingen vil du arbejde med projektledelse af store anlægsprojekter og afhængig af din profil også håndterer projektering og udbud af en række markante projekter, hvor du vil agere i krydsfeltet mellem bygherrer og entreprenører.

I stillingen som projektleder står du for planlægning, projektering og udbud samt byggeledelse af anlægsprojekter i udførelsesfasen. Du bliver bl.a. ansvarlig for økonomien og styringen af anlægsprojekter og dine evner til at håndtere projektets interne og eksterne interessenter er afgørende for et succesfuldt projektforløb. Ligeledes vil din faglighed bringes i spil på projekter, hvor din ekspertise indenfor fx anlægsteknik er med til at sikre den bedste løsning for vores kunder.

De primære opgaver i stillingen vil være:

– Overordnet økonomi- og risikostyring af større anlægsprojekter

– Ansvarlig for planlægning, tidsstyring og aftaleforhold

– Sikre kommunikationen og samarbejdet med bygherre og entreprenører

– Deltage i planlægning, projektering og udbud af anlægsprojekter

– Forestå byggeledelse i anlægsfasen

Du vil have din daglige gang på Swecos kontor i Holeby, der igennem 20 år har løst mange opgaver for kommuner, forsyningsselskaber, havne og virksomheder på Lolland Falster og Sydsjælland.

Din profil
For at få succes i stillingen som Projektleder forestiller vi os, at du kommer med følgende baggrund:

– Uddannelse som ingeniør eller kloakmester gerne suppleret med uddannelse i projektledelse og/eller økonomisk uddannelse

– +5 års erfaring med styring af større anlægsprojekter– gerne erfaring fra ingeniørbranchen

– Engageret og resultatorienteret personlighed

I stillingen vil dialog være en vigtig del af jobbet, og det er derfor vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle og har gode kommunikative evner. Herigennem vil du sikre kommunikationen og samarbejdet med både bygherrer, entreprenører og såvel interne som eksterne rådgivere

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Sådan kommer du videre
Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte teamleder Klaus Rosendal på klaus.rosendal@sweco.dk eller tlf.27236645. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter senest den 8. januar 2023.

Samtaler vil blive afholdt løbende, så send din ansøgning og cv hurtigst muligt.

Transforming Society Together
Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Vores rådgivning spænder vidt – fra udvikling af byer, bygninger og grønne områder til effektive og miljørigtige transportløsninger samt store vand- og energiprojekter.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

 

Klaus Rosendal

Afdelingschef / Vand & Klima / Øst

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap