0 af 0 for ""

Projektleder med erfaring indenfor anlægs- og afløbsteknik

Ansøgningsfrist

2022-08-14

Jobtitel

Ingeniør, Projektleder

Lokation

Sønderborg

Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du får mulighed for at arbejde med den nyeste udvikling og projekter inden for anlægs- og afløbsteknik? Så er du måske vores nye kollega.

Du er fagligt stærk og trives med tæt kontakt til kunderne

Du bliver en del af afdelingen Vand & Klima og får cirka 85 dygtige og engagerede kolleger, der arbejder med alle typer af opgaver inden for transport af vand, regnvand, spildevand, el, gas og fjernvarme, samt rensning af spildevand. Vores arbejdsområder går fra strategi- og investeringsplaner, vandforsynings- og spildevandsplaner, ledningsfornyelse over projektering og implementering af løsninger til indkøring, drift og vedligehold af anlæggene.

I afdelingen vil du arbejde med opgaver inden for eksempelvis regnvandshåndtering, klimatilpasning, kloakseparering, byggemodninger, bassinanlæg, LAR-anlæg, veje og stier mv. Du skal være med til at tænke nyt og bidrage til at udvikle forretningsområdet, ligesom du vil blive en del af vores brede, faglige netværk på tværs af hele Sweco.

Som projektleder vil du selvstændigt styre projekterne med ansvar for bl.a. planlægning, kvalitets- og tidsstyring, økonomi og faglighed samt have tæt kontakt med kunder og samarbejdspartnere. Dine arbejdsopgaver vil endvidere omfatte byggeledelse og tilsyn i forbindelse med udførsel af projekter i marken.

Dit ansættelsessted bliver på vores kontor i Sønderborg med mulighed for i perioder at arbejde på et af vores andre kontorer i Syddanmark.

Din profil

– Du er uddannet ingeniør eller lignende med minimum 6-10 års erfaring som projektleder, eventuelt også erfaring som byggeleder eller tilsynsførende i ingeniørbranchen. Derudover har du:

– Teoretisk og praktisk erfaring med et bredt udsnit af de faglige discipliner inden for det anlægs- og afløbstekniske område samt projektledererfaring

– Dokumenteret viden inden for et eller flere af områderne: Afløb, regnvandshåndtering, klimatilpasning samt vej og anlæg

– Kendskab til MicroStation eller AutoCad. Det er dog ikke et must, at du kan projektere direkte i programmerne

På det mere personlige plan brænder du for dit fag, er kvalitetsbevidst og god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt. Du er udadvendt, engageret og har forståelse for samarbejde både internt og eksternt.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt

vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Sådan kommer du videre
Kontakt teamleder Mads Vanggaard Thomsen på telefon +45 2723 7895, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Send din ansøgning og CV elektronisk via linket med relevante dokumenter i dag eller senest 14. august

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap