0 af 0 for ""

Projektleder inden for geoteknik

Ansøgningsfrist

2023-01-08

Jobtitel

Projektleder, geoteknik

Lokation

København, Birkerød eller Slagelse

Har du lyst til at arbejde med geotekniske beregninger og undersøgelser og blive en del af vores division Infrastruktur, vand og miljø, så er du måske vores næste kollega.

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for anlæg og infrastruktur – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

“Med projektet Energiøen som motor over de næste mange år har vi samlet mange af vores dygtige eksperter fra forskellige discipliner i store projektteams, hvor det er blevet en helt naturlig del af hverdagen at udforske nye ideer sammen. Gamle ”sandheder” bliver udfordret, og det er vi nødt til, når vi skal gennemføre projekterne så de holder høj kvalitet og samtidigt gøre det med respekt for bæredygtighedsagendaen” fortæller din nye leder Dennis Overgaard.

Infrastruktur, vand og miljø

I divisionen Infrastruktur, vand og miljø er vi cirka 450 kolleger fordelt på afdelinger i København, Odense, Kolding, Viborg, Herning, Silkeborg, Aarhus og Aalborg.

Vi dækker alle de klassiske ingeniørdiscipliner indenfor anlæg og infrastruktur som konstruktioner i stål og beton, tilstandsvurderinger, projektering af veje, broer, havne og jernbaner, bygherrerådgivning, byggemodning samt geoteknisk rådgivning på alt fra jernbaner, vindmøllefundamenter, bro- og vejprojekter til erhvervs- og boligbyggeri.

Vi rådgiver i hele processen fra planlægning og detailprojektering, tilsyn og byggeledelse til drift og vedligehold og tilbyder vores kunder de rette kompetencer og ekspertiser til ethvert projekt.

Teamet

Vores geotekniske team i Ørestaden er heterogent sammensat i forhold til alder, køn mm. Ligeledes varierer de kompetencer som medlemmerne i teamet besidder, og vi arbejder med alt fra små og store projekter inden for design af dæmninger, havnekonstruktioner, pælefunderinger og byggegruber til geotekniske undersøgelser on shore og near-shore. I teamet og i firmaet kan vi altid finde en der sidder med kompetencen og gerne hjælper sin kollega når der opstår uforudsete udfordringer.

Vi søger

Lige nu søger vi projektledere inden for geotekniske konstruktioner og geotekniske undersøgelser til vores lokation i København, Birkerød eller Slagelse. Ligegyldigt hvor du vælger at arbejde, er du sikret en hverdag med masser af samarbejde og idéudveksling.

Du er fagleder indenfor geotekniske konstruktioner

I sparring med øvrige fagområder for du som projektleder, ansvaret for:

– Planlægning af projekterne og den daglige projektledelse

– Økonomistyring

– Opgaveløsning med teknisk indsigt

– Styring og indgåelse af kontrakter med vores kunder, herunder afklaring af igangværende og kommende opgaver samt koordinering med og ledelse af designledere og specialister

Projektleder indenfor geoteknik

Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Og så finder du glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.

Derudover forestiller vi os, at du:

– har solid erfaring inden for projektledelse af geotekniske opgaver herunder konstruktioner i jord og geotekniske undersøgelser – viden om andre discipliner som offshore vind, havne, bro og vejbygning er et stort plus

– gerne har praktisk erfaring indenfor anlægskonstruktioner

– gerne har erfaring fra entreprenørbranschen

– er nysgerrig, og interesseret i egen udvikling og samtidigt bidrage til afdelingens fortløbende teknikudvikling

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 8. januar 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte teamleder Dennis Overgaard på mail: dennis.overgaard@sweco.dk eller tlf. nr.: 5372 1545.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap