0 af 0 for ""

Projektleder inden for Bro &Tunnel Øst/Bro-, Tunnel- og Anlægskonstruktioner

Ansøgningsfrist

2023-01-08

Jobtitel

Projektleder, Bro og Tunnel

Lokation

København

Har du lyst til at arbejde med Broer og tunneler og blive en del af vores Infrastruktur-, vand- og miljø division, så er du måske vores næste kollega.

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for anlæg og infrastruktur – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

Infrastruktur, vand og miljø

I divisionen Infrastruktur, vand og miljø er vi cirka 450 kolleger fordelt på afdelinger i København, Odense, Kolding, Viborg, Herning, Silkeborg, Aarhus og Aalborg.

Vi dækker alle de klassiske ingeniørdiscipliner indenfor anlæg og infrastruktur som konstruktioner i stål og beton, tilstandsvurderinger, projektering af veje, broer, havne og jernbaner, bygherrerådgivning, byggemodning samt geoteknisk rådgivning på alt fra jernbaner, vindmøllefundamenter, bro- og vejprojekter til erhvervs- og boligbyggeri.

Vi rådgiver i hele processen fra planlægning og detailprojektering, tilsyn og byggeledelse til drift og vedligehold og tilbyder vores kunder de rette kompetencer og ekspertiser til ethvert projekt.

Afdelingen

I vores Bro og Tunnel afdeling søger vi lige nu Brodesignere til vores Bro-, Tunnel- og Anlægskonstruktions team. Teamet udfører statisk eftervisning af bygværker i alle størrelser på over og under jorden. Vi designer, modellere, visualisere og tegner bygværker for både private og offentlige kunder.

Vi søger Projektleder indenfor Bro-, Tunnel- og anlægsprojekter

Lige nu søger vi en erfaren Projektleder til vores Bro- og tunnel projekter, som kan bevare overblikket og forstår vores kunders behov. Som Projektleder vil du sidde med projekter i alle faser af byggeriet, fra tidlig skitseprojektering til projektforslag til detail projekt.

Som Projektleder vil du styre et eller flere af vores team af dygtige designere, samt styre fagledere fra resten af vores dygtige division på større multidisciplinære infrastruktur projekter såsom bane- og motorvejsprojekter.

Du vil have det overordnet ansvar for tid og økonomi og kvalitet af vores projekter. Du vil være i tæt dialog med vores kunder og videre formidle deres ønsker til vores projektorganisation bestående af dygtige fagledere og projektmedarbejdere.

Vi søger over hele landet, og ligegyldigt hvor du vælger at arbejde, er du sikret en hverdag med masser af samarbejde og idéudveksling. På alle lokationer har vi nemlig samlet vores arkitekter, ingeniører, konstruktører og mange andre kloge hoveder i tværfaglige teams.

Dine arbejdsopgaver

Som Projektleder vil du blive ansvarlig for:

– Tid, økonomi og kvalitet

– Projektstyring internt og eksternt

– Kontraktforhold

– Risikohåndtering

– Projekt kommunikation

Om dig

Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.

Derudover forestiller vi os, at du:

– Har en ingeniør/leder uddannelse, gerne inden for bygge-/anlægsbranchen

– Har solid projektleder erfaring (mindst 10 års erfaring) gerne inden for broer og tunneller

– Har erfaring indenfor rådgiver- eller entreprenørbranchen

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 8. januar 2022.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte afdelingschef Morten Leger Larsen på mail:mortenleger.larsen@sweco.dk eller tlf. nr.: 2723 6608.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap