0 af 0 for ""

Projekteringsleder til nybyg og renovering af både, skoler, daginstitutioner og botilbud

Ansøgningsfrist

2023-09-08

Jobtitel

Projekteringsleder

Lokation

København

Brænder du for at blive del af og løfte den integrerede rådgivning? – og er du bredt funderet i alle ydelsesfaser med interesse for både nybyg og renovering? Du kan nu få muligheden for at sætte retningen, og præge kvaliteten helt fra forundersøgelser, i projekteringen og under udførelsen. I Sweco Architects søger vi lige nu en projekteringsleder til ByK & TRUST.

Det Strategiske Partnerskab ByK & TRUST er i gang med anden runde, og TRUST har genvundet rammeaftalen som Strategisk Partner for Byggeri København omkring nybyg og renovering af både skoler, daginstitutioner og botilbud. Samarbejdet mellem projektering, udførelse og bygherre er i højsædet, og der dyrkes integreret rådgivning i fællesskab med alle faggrupper og specialister in-house på porteføljekontoret på Nørrebro.

Efterspurgt ekspert inden for dit område

Som Projekteringsleder vil du have ansvaret for at lede tværfaglige projektteams og sikre, at projekterne lever op til vores høje standarder for kvalitet og effektivitet. Du vil have mulighed for at arbejde tæt sammen med projektering, udførelse og bygherre, hvor samarbejde og tillid er i højsædet.

Du vil også have ansvar for planlægning, fremdrift og kvalitet på de enkelte projekter. Vi lægger vægt på transparens og dialog, hvor fælles ejerskab for “projektet” står i centrum. Vi dyrker integreret rådgivning i fællesskab med alle faggrupper og specialister in-house på vores adresse på Nørrebro.

Du vil indgå i en gruppe af projekteringsledere og sagsarkitekter, som primært beskæftiger sig med botilbud, hvor der målrettet og aktivt sparres på tværs af projekter.

Du har god forretningsforståelse og er kommunikativ stærk

Vi søger en person med solid erfaring inden for projektering og projektplanlægning, samt god forretningsforståelse og kommunikationsevner. Du er uddannet arkitekt eller bygningskonstruktør med minimum 10 års erfaring, og har solidt kendskab til renovering og nybyg. Derudover er du bredt funderet i alle ydelsesfaser.

Du er god til at arbejde selvstændigt, men også god til at dele ud af din viden og samarbejde med andre fagligheder.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Johanna Rossbach, teamleder på tlf.: 2222 9327 eller johanna.rossbach@sweco.dk.

Brug linket for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 8. september 2023. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Vi forener det målbare og det mærkbare

Vi er 320 medarbejdere i Sweco Architects, som arbejder sammen på vores kontorer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Odense. Vi er specialiseret inden for boliger, undervisning, fritid, erhverv, retail, spaceplanning, transformation, byplanlægning, landskabsarkitektur, lysdesign og akustik.

Sweco Architects er en del af Sweco – Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed.

Johanna Rossbach

Arkitekt/ Teamleder / Projekteringsleder

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap