0 af 0 for ""

Projekteringsleder indenfor alment boligbyggeri i et strategisk byggepartnerskab

Ansøgningsfrist

2023-10-15

Jobtitel

Projekteringsleder

Lokation

Odense

Ønsker du at stå i spidsen af projekter i et strategisk byggepartnerskab, med opbakning fra vores erfarne team og specialister. Brænder du for at løfte samarbejdet i byggeriet til nye højder og for den almene boligmasse? Vil du have muligheden for at sætte retningen, og løfte kvaliteten helt fra forundersøgelser, i projekteringen og under udførelsen? I Sweco Architects søger vi lige nu en Projekteringsleder til vores strategiske byggepartnerskab LIVA i Odense.

Byggepartnerskabet LIVA er det første af sin art uden for hovedstaden, og blev etableret for at kunne håndtere de kommende års omfattende bygge- og renoveringsopgaver i boligselskabet Civicas afdelinger i Odense og omegn.

LIVA står for Liv, Indsigt, Værdier og Alliancer, og har bl.a. til hensigt at værne om lokalsamfundet ved at inddrage lokale aktører i partnerskabet undervejs.

I LIVA laver vi projekter fra helhedsplaner og boligrenoveringer. Vi brænder for at se muligheder og forbedre eksisterende boliger – og fastholde de bevaringsværdige kvaliteter. Du bliver ligeledes en del af et levende arbejdsmiljø, hvor fagligheden vægtes højt. Hvor vi i et tæt teamwork, spiller hinanden gode og løser de meget varierede opgaver i fællesskab på tværs af fag.

Efterspurgt ekspert inden for dit område

Som Projekteringsleder vil du have ansvaret for at lede tværfaglige projektteams og sikre, at projekterne lever op til vores høje standarder for kvalitet og effektivitet. Du vil have mulighed for at arbejde tæt sammen med projektering, udførelse og bygherre, hvor samarbejde og tillid er i højsædet.

Du vil også have ansvar for planlægning, fremdrift og kvalitet på de enkelte projekter. Vi lægger vægt på transparens og dialog, hvor fælles ejerskab for “projektet” står i centrum. Hertil vil du stå for koordinering af arkitekt- og ingeniørfag, og du kommer til at være ansvarlig for samarbejde og trivsel af mennesker på projekterne.

Du er samarbejdsvillig med projektet i fokus og er kommunikativ stærk

Du er uddannet arkitekt eller bygningskonstruktør med minimum 10 års erfaring, samt solidt kendskab med projektering og projektplanlægning, og gerne med renovering.

Du er en stærk faglig koordinator, der har gode samarbejdsevner og tænker i helheder – altid med projektet i centrum. Du er vant til at have tæt kontakt med alle byggeriets partner og er god til at kommunikere – både i skrift og tale.

Derudover er din personlighed og tilgang til rollen afgørende, hvorfor vi ønsker at du:

– Er god til at arbejde selvstændigt, men også god til at dele ud af din viden

– Har lyst til at arbejde på projekter med mange forskellige fagligheder

– Har lyst til at arbejde med det almene og opdatere den almene boligmasse og finde de arkitektoniske kvaliteter frem

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Chef, Rikke Grendal på tlf. 5372 1822 eller rikke.grendal@sweco.dk.

Brug linket for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 15. oktober 2023. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Vi forener det målbare og det mærkbare

Vi er 260 medarbejdere i Sweco Architects, som arbejder sammen på vores kontorer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Odense.

Ud fra en viden om menneskers ønsker, drømme og behov skaber vi rammer for liv og fællesskaber. Vi er specialiseret inden for boliger, undervisning, fritid, erhverv, retail, spaceplanning, transformation, byplanlægning og landskabsarkitektur.

Sweco Architects er en del af Sweco – Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Sammen fungerer vi som én integreret rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Rikke Grendal

Teamleder / &Os / LIVA

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap