0 af 0 for ""

Projekterende landskabsarkitekt med solid erfaring i projektering af by- og landskabsrum

Ansøgningsfrist

2023-09-24

Jobtitel

Landskabsarkitekt

Lokation

København

Har du lyst til at blive en del af vores landskabsteam på tegnestuen i København?

Spændende og varierende arbejdsopgaver

Du vil blive en del af et landskabsteam, som arbejder med mange spændende og varierende landskabsopgaver, og hvor den faglige dialog og sparring værdsættes højt. Opgaverne spænder bredt i variation og skala til alt fra urbane miljøer og byrum, landskabsplanlægning, rekreative arealer ifbm. renoveringer eller nye bebyggelser samt naturgenopretningsprojekter. Bæredygtighed, biodiversitet, DGNB-certificering samt klimatilpasning indgår naturligt i mange af vores projekter.

Du vil arbejde med selvstændige landskabsprojekter, men i høj grad også arbejde i projektteams med tegnestuens bygningsarkitekter, ingeniører og konstruktører, hvor vi i tæt samarbejde formgiver og udvikler fremtidens arkitektur.

Du vil få ansvaret for dine egne opgaver, som bl.a. kan omfatte:

 • Skitsering
 • Koordinering
 • Projektering af forskellige typer landskabsprojekter i tværfaglige teams
 • Klimatilpasning
 • Beplantning og biodiversitet
 • Koteringsopgaver
 • Fagbeskrivelser
 • Tilsyn

Vi vægter samarbejde højt. Både internt i landskabsteamet, men også internt som en del af Swecos integrerede rådgivning.

For den rigtige kandidat vil der blive tale om et job med mulighed for stor selvstændighed og indflydelse.

Om dig

Vi forventer at du har mindst 5 års projekteringserfaring og at du er engageret og brænder for at skabe landskabs arkitektur. Vi forventer at du kan indgå som sagsarkitekt i tværfaglige projekter, gerne med projekteringsleder erfaring.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være landskabsarkitekt eller bygningskonstruktør uddannet fra en af Arkitektskolerne, Konstruktørskolerne, Science, AAU eller en anden uddannelse som er relevant ift. arbejdet med landskab.

Vi forventer desuden, at:

 • Du er en erfaren sagsarkitekt
 • Du værdsætter samarbejde på tværs af fagligheder
 • Du er løsningsorienteret
 • Du har en særlig interesse for landskabsfaget
 • Du er dygtig til kotering
 • Du har gode omsætningsevner fra idé til bygbarhed
 • Du kan detailprojektere fra skitse til udbud, og udarbejde beskrivelser i henhold til BIPS
 • Du har stærke kompetencer i AutoCAD og evt. Revit

Om os

Sweco Architects er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med over 300 ansatte og mere end 35 års erfaring indenfor arkitektur, planlægning og byggeri. Sweco Architects er en del af Sweco Danmark og sammen fungerer vi som én multidisciplinær rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Sweco Architects i Ørestaden har i dag 20 byplan- og landskabsarkitekter, som i det daglige arbejder tæt sammen med vores forskellige bygningsarkitekter, samt ingeniør discipliner.

Vores medarbejdere er vores stærkeste kort. Vi sætter hver gang det bedste hold, således, at vi supplerer og styrker hinanden i projektarbejdet og bringer den enkeltes ekspertise i spil, for at sikre kvalitet og værdi. Vi vægter dialog, vidensdeling og en god og tæt kommunikation meget højt. Vi sætter os i førersædet og stræber efter altid at være tæt på vores kunder og bygherrer i hele processen, så vi sikrer at gode løsninger føres helt til ende. Vi vægter det sociale fællesskab højt og har en stærk tradition for fælles arrangementer – både fagligt og festligt.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Chef for landskab og Byplan, Anja Boserup på tlf. +45 5155 9008 eller mail anja.boserup@sweco.dk.

Brug linket for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 24. september 2023. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Vi forener det målbare og det mærkbare
Vi er 260 medarbejdere i Sweco Architects, som arbejder sammen på vores kontorer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Odense.

Ud fra en viden om menneskers ønsker, drømme og behov skaber vi rammer for liv og fællesskaber. Vi er specialiseret inden for boliger, undervisning, fritid, erhverv, retail, spaceplanning, transformation, byplanlægning og landskabsarkitektur.

Sweco Architects er en del af Sweco – Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Sammen fungerer vi som én integreret rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Anja Boserup

Teamleder / Landskab Øst / Landsskabsarkitekt

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap