0 af 0 for ""

Projektassistent til byggeriafdeling

Ansøgningsfrist

2022-07-03

Jobtitel

Projektassistent til byggeriafdeling

Lokation

Silkeborg eller Aarhus

Er du interesseret i at supportere vores specialister og projektledere?  Vil du gerne have muligheden for selvstændigt at præge dine opgaver i denne nyoprettede stilling? Har du lyst til at være en del af en forretningsenhed i stærk vækst, der brænder for deres arbejde og for at rådgive kunderne til de bedste løsninger? Så er det måske dig, vi søger. 

En spændende rolle med mange forskellige opgaver

I Swecos Byggeriafdeling i Jylland er vi ca. 150 ansatte fordelt på afdelinger i Kolding, Viborg, Herning, Silkeborg, Aarhus og Aalborg. Du vil få base på et af vores kontorer i Jylland, hvor du bliver en vigtig del af divisionens hverdag. Vi dækker alle ingeniørdiscipliner inden for projektering af bærende konstruktioner og bygningsinstallationer- og automatik derudover en lang række specialist­områder som bære­dygtighed, indekli­ma, brand m.fl.

Som projektassistent vil dine primære opgave være at bistå vores certificerede specialister indenfor Konstruktioner og Brand med administrative opgaver på projekterne.

Vi forestiller os, at opgaverne kommer til at være:

 • Hjælp til koordinering og fordeling af opgaver mellem de certificerede specialister
 • Sikre faste statusmøder hver måned med specialister og projektledere
 • Indkræve og håndtere dokumentation fra samarbejdspartnere samt sikre, at alle de korrekte dokumenter er klar til tiden
 • Indledende screening af materiale til sluterklæring
 • Oprettelse af kontroldokumenter og sluterklæring
 • Skabe en struktur for og optimere, hvordan vi styrer projekter ift. indsamling af information/dokumentation
 • Udarbejdelse af diverse dokumenter mv. til kunder og samarbejdspartnere. Du vil også få ansvar for forskellige skemaer, som skal udfyldes, f.eks. ”den årlige overvågning”
 • Du skal også sikre, at materiale omkring projekterne er tilgængeligt på de korrekte steder og på de korrekte tidspunkter
 • Fungere som bindeled mellem projektledere og de certificerede specialister, og være one-point of contact for begge parter
 • Deltage i koordineringsmøder for projektledere

Derudover, kan der komme forskellige ad-hoc opgaver fra afdelingsledelsen. Da det er en nyoprettet stilling, vil du også få mulighed for selv at præge hverdagens opgaver.

Engageret og skarp kommunikator

Du har en relevant uddannelse f.eks. inden for kommunikation, kontor eller lign. Det vigtigste er dog, at du er vedholdende, struktureret og god til projektstyring af opgaver.

Du er ligeledes positiv, udadvendt og samarbejdsorienteret. Du trives med en høj grad af ansvar, og er fleksibel, når dagens arbejdsopgaver pludselig ser anderledes ud, end du regnede med. Du synes, at det er sjovest at have gang i flere opgaver ad gangen, og du går til opgaverne med masser af gå-på-mod.

Sådan kommer du videre
Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte afdelingsdirektør Christian Corydon på telefon 5372 1396. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 3. juli 2022. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap