0 af 0 for ""

Projekt- og projekteringsleder indenfor renovering af alment boligbyggeri

Ansøgningsfrist

2021-09-19

Jobtitel

Arkitektur

Lokation

København

Ønsker du at stå i spidsen af projekter for de tværfaglige teams, med opbakning fra vores erfarne team og specialister. Brænder du for at løfte den integreret rådgivning og for almene boligmasse? Du kan nu få muligheden for at sætte retningen, og løfte kvaliteten helt fra forundersøgelser, i projekteringen og under udførelsen. Sweco Architects søger vi lige nu Projekt- og Projekteringsleder til vores alment renoverings boligteam.

I vores alment boligteam laver vi projekter fra helhedsplaner og boligrenoveringer. Vi brænder for at se muligheder og forbedre eksisterende boliger – og fastholde de bevaringsværdige kvaliteter. Det er et tæt teamwork, hvor vi spiller hinanden gode og løser de meget varierede opgaver i fællesskab. En stor del af opgaverne vil fx være for boligselskaber, hvor vi er rådgiver på både arkitekt- og ingeniørsiden. I opgaverne indgår også inddragelse af beboere og bestyrelser. Det almene boligteam er en del af Team Offentlig, hvor vi løser skitsering, projektering og udførelse af bolig- og undervisningsbygninger.

Opgaverne i jobbet

Som Projekt- og Projekteringsleder får du kundeansvar- den løbende dialog, ansvar for aftaler og samarbejde, ansvar for planlægning, fremdrift og kvalitet på de enkelte projekter. Du står for koordinering af arkitekt- og ingeniørfag, og du kommer til at være ansvarlig for samarbejde og trivsel af mennesker på projekterne. Afhængig af din erfaring og dit potentiale, vil du i større eller mindre grad løfte opgaven med selvstændighed.

Vi sigter ikke nødvendigvis efter en senior Projekt- og Projekteringsleder, men en profil, der har interesse for boligrenovering. Erfaring med projekteringsledelse er ikke et krav, men vi ønsker at du skal have godt kendskab til projektering og planlægning.

Personen til jobbet

Vi regner vi med, at du er uddannet arkitekt eller bygningskonstruktør og har solid erfaring med projektering og projektplanlægning, og gerne med renovering.

Derudover er din personlighed og tilgang til rollen afgørende, hvorfor vi ønsker at du:

– Har engagement og lyst til at ar­bejde i et levende arbejdsmiljø, hvor vi sætter fagligheden højt

– Har lyst til at arbejde med det almene og opdatere den almene boligmasse og finde de arkitektoniske kvaliteter frem

– Er god til at samarbejde, også med andre fagligheder

– Har gode kommunikationsevner, og du formule­rer dig præcist både mundtligt og skriftligt

– Kan bevare overblikket

– Har en høj detaljegrad og gode planlægningsevner

– Er god til at arbejde selvstændigt, men også god til at dele ud af din viden

– Har lyst til at arbejde på projekter med mange forskellige fagligheder

Sådan kommer du videre

Kontakt Søren Lederhaas på tlf. 2222 9317, eller mail: soren.lederhaas@sweco.dk, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Følg linket videre til ansøgningsskemaet for at sende os din ansøgning, dit CV og øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 19. september 2021. Bemærk, at vi afholder samtaler løbende. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.