0 af 0 for ""

Projekt-/fagprojektleder til alsidige baneopgaver i Sweco i Jylland

Ansøgningsfrist

2023-07-06

Jobtitel

Projekt-/fagprojektleder

Lokation

Jylland

Vi er i løbet af de seneste år lykkes godt med at skabe et endnu større hold af dygtige jernbanefolk samt at vinde flere af de større og definerende baneprojekter i Danmark. Vi har fortsat et ambitiøst vækstfokus og søger derfor endnu flere kolleger til vores teams, som har faglig ballast og lysten til at dygtiggøre sig i projektledelsen.

Vi er rådgiver på flere af de mest højaktuelle jernbaneprojekter i branchen og bidrager med ekspertise i det fulde spektrum fra de første planlægningsopgaver, over VVM-undersøgelser til detailprojekteringen og udførelsen i marken. Vores ambitionsniveau for kundetilfredshed er højt og den fortsatte udvikling af vores medarbejdere og vores afdeling som helhed har et ufravigeligt fokus.

Du vil få en spændende og bredt forankret rolle i et engageret team med et stærkt sammenhold og stor lyst til at dele viden og erfaring. Vi har altid en god stemning og et godt, fælles arbejdsmiljø, der giver stærk grobund for godtsamarbejde internt såvel som eksternt.

Din funktion bliver central ift. at kunne levere de bedste resultater, når vi sammen gør Danmarks infrastruktur mere klimavenlig og højeffektiv.

Din stilling hos os vil kunne inkludere et stort spektrum af opgaver i indhold og størrelse afhængig af din rolle på projektet:

  • Projektledelse og/eller fagprojektledelse på mindre og mellemstore baneprojekter i de indledende og/eller projekterende faser
  • Styring og koordinering af projekteringsteams og/eller tilsynsteams
  • Udarbejdelse af projekteringsplan og koordinering med andre projekterende grænseflader; herunder afvanding, jord, sikring mv
  • Projekterings- eller specialistopgaver på udfordrende jernbane- og anlægsprojekter

I rollen vil du få en bred adgang til din videre karrievej hvad enten det bliver den faglige specialisering eller projektledelsen – nøglen til din succes bliver samarbejdsevner og ansvarstagen.

Din profil

Ud over en at være lige så vild med jernbaner og infrastruktur, som vi er i Sweco, er du uddannet ingeniør med erfaring i én eller flere tilsvarende opgaver hos en rådgiver, gerne i relation til bane. Du skal selvfølgelig have lyst til fortsat at udvikle dig yderligere inden for de forskellige grene af infrastrukturprojekter med flere grænseflader. Vi forestiller os du har nogle års erfaring fra projektering og koordinering af jernbaneprojekter el. lignende infrastrukturprojekter.

Vi er nordeuropas største Banerådgiver med over 140 specialister i Øresundsregionen – læs mere om afdelingens faglige profli lige her: https://www.sweco.dk/ydelser/transport-og-infrastruktur/jernbaner/

Sådan kommer du videre

Er du interesseret og vil du vide mere om stillingen og dens mange muligheder og udfordringer, er du velkommen til at kontakte Thomas Sørensen på thomas.sorensen@sweco.dk eller på +45 5372 1198 eller Marianne Lanzky Otto på mariannelanzky.otto@sweco.dk eller på +45 4348 4424.

Du kan også bruge linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter allerede i dag. Vær venligst opmærksom på, at vi indkalder til samtaler løbende.

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 20.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap