0 af 0 for ""

Prøv din kommunikationsuddannelse af i praksis som student hos Sweco

Ansøgningsfrist

2023-10-16

Jobtitel

Kommunikationsstudent

Lokation

København

Er du netop startet din kandidatuddannelse inden for kommunikation, og ønsker du at snuse til, hvordan det er at arbejde i en kommunikationsafdeling i en større privat virksomhed, så er der mulighed for det nu.

I Sweco arbejder +1.500 arkitekter, ingeniører og andre eksperter hver dag med at designe fremtidens bæredygtige byer og samfund.

I kommunikationsafdelingen understøtter vi denne indsats med kommunikation og marketing, og vi søger lige nu en student til at indgå som en vigtig del af vores team.

Vil tilbyder dig en spændende rolle med mulighed for at lære af erfarne kollegaer inden for marketing og kommunikation. Men vi forventer også, at du selv kommer med ideer og et ønske om at præge og udvikle teamets arbejde med de seneste tendenser inden for området.

Du kommer til at bidrage til kommunikationsindsatser fx interne kampagner, eksterne events, studiemesser, tekstproduktion til hjemmeside og SoMe og meget meget andet.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med afdelingens øvrige medarbejdere, som ser frem til at få dig med om bord. Du får løbende sparring og feedback på dine opgaver og søde og hjælpsomme kolleger. Og så får du også byens bedste frokost 😊

Vi forventer, at den ugentlige arbejdstid på kontoret er mellem 15-20 timer.

Om dig
Du er i gang med en relevant uddannelse inden for kommunikation eller journalistik og har gerne kommunikationserfaring fra andre studiejobs.

Vi kigger særligt efter en kandidat, der:

  • elsker at opsøge den gode historie og formidle den lækkert på skrift
  • ser muligheder og kommer med ideer til, hvordan kommunikationsindsatser forbedres
  • ikke er bleg for at pakke muleposer og give en tørn med ved praktisk arbejde
  • arbejder struktureret, effektivt og omsætter planer til gode produkter
  • er blændende til at læse korrektur og give forbedringsforslag til andres tekster
  • mestrer samarbejde, men også kan arbejde selvstændigt
  • har minimum to år tilbage af en kommunikationsuddannelse

Om os
Du bliver en del af teamet Kommunikation & Marketing, der arbejder ud fra vores hovedkontor i Ørestad. Vi ser os selv som Swecos in-house kommunikationsbureau, hvor vi er otte ambitiøse kolleger, som sammen varetager al kommunikation og marketing for Sweco i Danmark. Du bliver en del af en kommunikationsafdeling, hvor ambitionsniveauet er højt – samtidig med at vi har det sjovt. Derudover bliver du en del af netværket SUM, som består af Swecos unge medarbejdere.

Sådan søger du stillingen

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Stine Sølgaard på stine.solgaard@sweco.dk eller på 61611581. Brug linket for at sende dit CV og andre relevante dokumenter i dag eller senest den 16. oktober.

Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at søge hurtigt – da vi ansætter løbende.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 21.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap