0 af 0 for ""

PraktikMatch Navitas – Praktikant hos Sweco

Ansøgningsfrist

2024-03-12

Jobtitel

Praktikstilling

Lokation

Hele landet

Drømmer du om at forme fremtidens byer og samfund i en mere bæredygtig retning? Og kunne du tænke dig en karrierestart i Europas førende rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed, så er en praktikplads i Sweco måske noget for dig?

Som praktikant hos os får du erfaring med praktisk projektarbejde og bliver en del af hverdagen hos en stor rådgivervirksomhed med kontorer i hele landet.

Du får et solidt springbræt til et stort netværk, videre studier og arbejdsmarkedet, hvor din fremtidige karriere måske vil folde sig ud.

Bliv klædt på til fremtiden
Hos Sweco bliver du udfordret og får mulighed for at opbygge din faglighed og fremtidige kompetencer gennem spændende projekter. Du lærer at knytte din teori og færdigheder fra studiet op på opgaver, som giver konkret værdi i de projekter du tilknyttes.

Udover at være studerende, der brænder for faglige udfordringer, er du kendetegnet ved at:

  • Have lyst til at sætte dig ind i nye opgaver og er nysgerrig
  • Du tager ansvar og er proaktiv, når du byder ind på mulige arbejdsopgaver
  • Du er vedholdende, grundig og arbejder struktureret, så du holder styr på de mange typer opgaver, du med tiden kommer til at løse
  • Du er serviceminded, har humor og er imødekommende – ligesom dine øvrige kolleger i afdelingen

Til efteråret 2024 er vi bl.a. interesseret i praktikanter til konstruktioner, energi & VVS, vand og klima, havne & geoteknik og vejafdelingen på tværs af vores kontorer i Aarhus, Horsens og Silkeborg.

Sådan søger du
Er du interesseret i at søge en praktikplads i Sweco, så send os dit CV og evt. øvrige dokumenter via linket senest d. 12. marts 2024 Noter venligst den lokation og afdeling du søger til.

Har du spørgsmål til vores praktikforløb, er du velkommen til at kontakte følgende:

Byggeri:

Byggeri (konstruktioner, installationer mv.) – Aarhus
I byggeri Aarhus søger vi praktikanter som ønsker at indgå i et fællesskab med mange kollegaer og en masse spændende og inspirerende opgaver. Vi ønsker at skræddersy hver praktik forløb og lytter gerne til ideer, ønsker mm.

Vi opfordrer dig til at tage ansvar fra dag ét og blive en del af en kultur, hvor udvikling står højt på dagsordenen.

For mere information, kontakt:
Nicolai Mortensen på +4582105202 eller på nicolaipeter.mortensen@sweco.dk
Kristina Vejborg på +4582105295 eller på kristina.vejborg@sweco.dk

Energi & VVS – Horsens
Til Sweco’s VVS-afdeling i Horsens søger vi en ingeniørpraktikant, der er interesseret i at arbejde med opgaver inden for energi & indeklima og med projektering af systemer inden for ventilation og VVS.

For mere information, kontakt: Mathias Rene Toft Rasmussen på +45 5075 0654 eller på mtr@ojas.dk

Konstruktioner – Silkeborg:
Til Swecos tværfaglige ingeniørafdeling i Silkeborg søger vi en konstruktionsingeniørpraktikant som er interesseret i at arbejde med en bred vifte af forskellige typer konstruktionsopgaver på alle størrelse projekter. Det vil foregå i tæt samarbejde og sparring med dygtige kollegaer på kontoret.

For mere information, kontakt: Marie Bang Kristensen på +45 5372 1449 eller på mariebang.kristensen@sweco.dk

Infrastruktur, Vand & Miljø:

Vand & Klima – Aarhus og Silkeborg
Til Swecos Vand & Klima-afdeling søger vi ingeniør-praktikanter til projekter inden for afvandings- og klima-projekter. Vi stræber efter at praktikanter får en sund variation i afvandings- og klimaopgaver og bliver fortrolig med de gængse værktøjer og programmer vi bruger til daglig.

For mere information, kontakt Marianne Halkjær på +4553721015 eller på marianne.halkjar@sweco.dk

Veje
Til Sweco’s Vej og Trafik-afdeling i Århus og Silkeborg søger vi en ingeniørpraktikant, der har interesse i at arbejde med Trafik og Veje, specifikt med interesse inden for projektering af veje, cykelstier, pladser, opholdsarealer samt trafikaleanalyser. Du vil blive tilknyttet en mentor, som vil sikre at opgaverne hele tiden er tilpasset dit niveau samtidig med at vi sikrer en udvikling gennem hele forløbet

For mere information, kontakt:
Kristine Grøndal Bredkær på 82281534 eller på kristinegrondal.bredkaer@sweco.dk Christian Fræhr på 82105219 eller på christian.frahr@sweco.dk

Havne & Geoteknik
Som ingeniørpraktikant i Swecos afdeling for Havne og Geoteknik får du mulighed for at få erfaring med geotekniske undersøgelser i felten og i vores laboratorie i Kolding, projektering af geotekniske konstruktioner og havne, og tilsyn.

For mere information, kontakt Jakob Hausgaard Lyngs på 28837141 eller på jakobhausgaard.lyngs@sweco.dk

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link