0 af 0 for ""

Praktikanter til fremtidens infrastruktur i Sweco

Ansøgningsfrist

2023-07-30

Jobtitel

Praktikanter til til fremtidens infrastruktur i Sweco

Lokation

Odense og Kolding

Er du under uddannelse og har du interesse indenfor vej- og anlægsprojektering, så tilbyder vi hos Sweco dygtige og erfarne kolleger og en solid udvikling igennem spændende vejprojekter i en af Danmarks førende vejafdelinger.

Du bliver en del af en komplet vej- og trafikafdeling med et stærkt internt samspil
Som praktikant i Swecos vejafdeling, arbejder du i projektgrupper med de mest højaktuelle infrastrukturprojekter i branchen, hvor Sweco allerede nu sætter fingeraftryk på fremtidens byudvikling, bl.a. igennem opgaver med motorvejsprojektering på blandt andet Amagermotorvejen og Øresundsmotorvejen, samt projektering af mindre veje og cykelstier.

Udvikling og ansvar går hånd i hånd

Fra din første dag i Sweco får du mulighed for at tage ansvar og dyrke din personlige og professionelle udvikling igennem udfordrende projekter og gennem sparring med  dine mere erfarne kolleger

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver at projektere og udforme vej- og byrumsprojekter, både i 2D og 3D fra tidlig idéskitse til færdigt projekt. Du vil indgå i projektteams, hvor den daglige sparring og koordinering med kolleger er helt essentiel for, at vi får det bedste ud af hinanden og kunden får det bedste resultat.

Vi forventer du er under uddannelse som ingeniør indenfor infrastrukturområdet samt at din faglige interesse ligger indenfor vej og anlæg.

Derudover er du:

  • Udadvendt, ansvarsbevidst, samarbejdssøgende og kommunikativ i din dialog internt og eksternt
  • En selvstarter, der med engagement og drive, ser muligheder og kan være med til at udvikle innovative og kreative løsninger

Kollegerne og afdelingen

Vores arbejdsmiljø er uformelt og afstanden fra den enkelte medarbejder til ledelsen er kort. Vi sætter stor pris på den enkeltes initiativ, men vægter det tværfaglige samarbejde og sparring højt, hvorfor du også får også adgang til en it-platform, der giver dig adgang til sparring og viden overalt i Sweco-koncernen – også på tværs af landegrænser.

 Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

 Sådan kommer du videre

Vi holder løbende samtaler, så brug linket nedenfor for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i hurtigst muligt.

 

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap