0 af 0 for ""

Praktikant – VVS-installatør

Ansøgningsfrist

2022-11-15

Jobtitel

Praktikant - VVS installatør

Lokation

København

Som praktikant hos os, vil du få et godt og solidt indblik i praktisk projektarbejde samt hvordan hverdagen fungerer hos en stor rådgivervirksomhed.

Du vil få et solidt springbræt til et stort netværk, videre studier og arbejdsmarkedet hvor din fremtidige karriere måske vil folde sig ud. Hos os vil du blive udfordret og få mulighed for at opbygge din faglighed og fremtidige kompetencer gennem spændende projekter.

Hvad vil du gerne lave?

Vi vil knytte din teori og færdigheder fra studiet op på opgaver, som giver konkret værdi i de projekter, du tilknyttes. Vi forestiller os, at du skal arbejde med forskellige VVS/HVAC installationer og opgaver vedr. ombygningen af bygninger i drift og mere specifikt kan det f.eks. være:

  • Beregning/ dimensionering
  • Tegning i Revit/ AutoCAD
  • Beskrivelser/ udbudsmateriale
  • Tilsyn på byggepladser
  • Hydraulisk indregulering af varme- og køleanlæg
  • Energioptimeringer og analyse
  • Fejlfinding /måleteknik
  • Indeklimaundersøgelser

Om dig

Du skal være i gang med din uddannelse til VVS-installatør og klar til praktik. Derudover brænder du for en høj faglighed ligesom os andre i teamet.

Sådan søger du

Kunne du være interesseret i at være praktikant i vores konstruktørteam, er du meget velkommen til at sende os dit CV og et par ord om dig selv og dine faglige interesser via linket. Ansøgningsfristen er d. 15. november 2022. Har du spørgsmål til praktikken, er du velkommen til at kontakte Peter Midskov Hansen på petermidskov.hansen@sweco.dk eller Jan Urhammer på jan.urhammer@sweco.dk.

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap