0 af 0 for ""

Praktikant til Byggeriafdeling i Silkeborg

Ansøgningsfrist

2021-12-17

Jobtitel

Praktikant/ studentermedhjælper

Lokation

Silkeborg

Drømmer du om at forme fremtidens samfund i en mere bærdedygtig retning? Med 17.500 kolleger på verdensplan er vi sammen om at være forskellige. Sammen om at være fælles, når vi designer og rådgiver i alle byggefagets æstetiske og tekniske discipliner. Det er almindelig smuk fornuft.

Som praktikant i vores byggeriafdeling vil du få et godt og solidt indblik i praktisk projektarbejde samt hvordan hverdagen fungerer hos en stor rådgivervirksomhed.

Du vil få et solidt springbræt til et stort netværk, videre studier og arbejdsmarkedet hvor din fremtidige karriere måske vil folde sig ud. Hos Sweco vil du blive udfordret og få mulighed for at opbygge din faglighed og fremtidige kompetencer gennem spændende projekter.

Hvad vil du gerne lave?

Vi vil knytte din teori og færdigheder fra studiet op på opgaver, som giver konkret værdi i de projekter du tilknyttes.

Udover at være studerende, der brænder for faglige udfordringer, er du kendetegnet ved at du:

– Har lysten til at sætte dig ind i nye opgaver og er nysgerrig

– Tager ansvar og er proaktiv, når du byder ind på mulige arbejdsopgaver

– Er vedholdende, grundig og arbejder struktureret, så du holder styr på de mange typer opgaver, du med tiden kommer til at løse

– Er serviceminded, har humor og er imødekommende – ligesom dine øvrige kolleger i afdelingen

Transforming Society Together
Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Vores rådgivning spænder vidt – fra udvikling af byer, bygninger og grønne områder til effektive og miljørigtige transportløsninger samt store vand- og energiprojekter.

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. I Europa er vi i alt 17.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Sådan søger du

Hvis du vil søge en praktikplads, så send os dit CV og ansøgning samt øvrige dokumenter via linket snarest muligt, da vi løbende afholder samtaler. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Copy link
Powered by Social Snap