0 af 0 for ""

Praktikant hos Sweco – Praktikmatch 2023

Ansøgningsfrist

2023-09-26

Jobtitel

Praktikstilling

Lokation

Hele landet

Drømmer du om at forme fremtidens samfund i en mere bæredygtig retning? Med 21.000 kolleger på verdensplan er vi sammen om at være forskellige. Sammen om at være fælles, når vi designer og rådgiver i alle byggefagets tekniske og æstetiske discipliner.

Som praktikant hos os får du erfaring med og et godt indblik i praktisk projektarbejde og kommer selv til at prøve kræfter med hverdagen hos en stor rådgivervirksomhed.

Du får et solidt springbræt til et stort netværk, videre studier og arbejdsmarkedet, hvor din fremtidige karriere måske vil folde sig ud.

Bliv klædt på til fremtiden
Hos Sweco bliver du udfordret og får mulighed for at opbygge din faglighed og fremtidige kompetencer gennem spændende projekter. Du lærer at knytte din teori og færdigheder fra studiet op på opgaver, som giver konkret værdi i de projekter du tilknyttes.

Udover at være studerende, der brænder for faglige udfordringer, er du kendetegnet ved at:

  • Have lyst til at sætte dig ind i nye opgaver og er nysgerrig
  • Tager ansvar og er proaktiv, når du byder ind på mulige arbejdsopgaver
  • Er vedholdende, grundig og arbejder struktureret, så du holder styr på de mange typer opgaver, du med tiden kommer til at løse
  • Er serviceminded, har humor og er imødekommende – ligesom dine øvrige kolleger i afdelingen

Sådan søger du
Er du interesseret i at søge en praktikplads i Sweco, så send os dit CV og evt. øvrige dokumenter via linket senest d. 26 september 2023

Noter venligst den lokation du søger til.

Har du spørgsmål til vores praktikforløb, er du velkommen til at kontakte følgende:

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 21.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap