0 af 0 for ""

Planlægger til Swecos Baneafdeling i Århus og København

Ansøgningsfrist

2023-01-08

Jobtitel

Planlægger, Bane

Lokation

København, Birkerød, Aarhus

Har du lyst til at arbejde med planlægning af baneprojekter og blive en del af vores division Infrastruktur, vand og miljø, så er du måske vores næste kollega.

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for anlæg og infrastruktur – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

“Styrken ved Sweco er vores decentrale struktur, hvor vi har skubbet så meget ansvar så langt ud i organisationen som muligt. Har du derfor en god ide, et område der skal udvikles og som rummer et forretningsmæssigt potentiale, er der altid rum til at løbe med disse ideer. Vi har med vores decentrale model sikret en nærmeste leder tæt på, der har beføjelser til at handle og hjælpe dig på vej ift. din videre udvikling inden for planlægning af projekter – både tidsplanlægning og stadieplanlægning.” – fortæller teamleder Marianne Lanzky Otto

Infrastruktur, vand og miljø

I divisionen Infrastruktur, vand og miljø er vi cirka 450 kolleger fordelt på afdelinger i København, Odense, Kolding, Viborg, Herning, Silkeborg, Aarhus og Aalborg.

Vi dækker alle de klassiske ingeniørdiscipliner indenfor anlæg og infrastruktur som konstruktioner i stål og beton, tilstandsvurderinger, projektering af veje, broer, havne og jernbaner, bygherrerådgivning, byggemodning samt geoteknisk rådgivning på alt fra jernbaner, vindmøllefundamenter, bro- og vejprojekter til erhvervs- og boligbyggeri.

Vi rådgiver i hele processen fra planlægning og detailprojektering, tilsyn og byggeledelse til drift og vedligehold og tilbyder vores kunder de rette kompetencer og ekspertiser til ethvert projekt.

Vi søger en planlægger til kommende bane- og infrastrukturprojekter

Lige nu søger vi en skarp Planlægger til at blive en del af Sweco’s voksende jernbaneafdeling.

Vi har de seneste år løst mange store baneprojekter for både Banedanmark, DSB, Sund& Bælt mm.

Vi søger i den forbindelse en planlægger med lyst til at fortsætte det gode samarbejde med vores kunder. Derudover, har vi i jernbaneafdelingen et tæt samarbejde med vore andre afdelinger og der vil også her være mulighed for at arbejde på andre typer af projekter.

Vi søger over hele landet, og du vil enten blive tilknyttet et team med en leder siddende i Ørestad eller i Århus, og ligegyldigt hvor du vælger at arbejde, er du sikret en hverdag med masser af samarbejde og idéudveksling. På alle lokationer har vi nemlig samlet vores arkitekter, ingeniører, konstruktører og mange andre kloge hoveder i tværfaglige teams.

Du tilknyttes teamet i København, med mulighed for at arbejde i Ørestad / Birkerød, eller teamet i Århus

Dine arbejdsopgaver

Som Planlægger vil du blive ansvarlig for:

– Tids- og ressourcestyring. samt support til projektlederne med tids- og ressourcestyring

– Ansvar for afrapportering af:

Fremdrift

Ændringer

“Kritisk vej”

– Grænsefladestyring

– Tidsplaner i tilbudsfasen

– Stadieplanlægning, kan blive en del af dine opgaver

Om dig

Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid. Du er energisk, struktureret og vedholdende.

Derudover forestiller vi os, at du har:

– Relevant akademisk uddannelse der sikrer metodisk overblik og tilgang til projekterne

– Solid erfaring, 5-10 år inden for planlægning, herunder gerne erfaring fra større infrastruktur projekter.

– Erfaring med MS Project og Primavera

– Erfaring med TILOS – ønskeligt, men ikke et krav

– Erfaring med stadieplanlægning – dette er et ønske, ikke et krav

– Erfaring indenfor rådgiverbranchen eller bygherre – nok til, at du har styr på projekternes forskellige faser og kan spotte eventuelle udfordringer, inden de finder sted.

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 8. januar 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte teamleder Marianne Lanzky Otto på mail: mariannelanzky.otto@sweco.dk eller tlf. nr.: 40380081.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap