0 af 0 for ""

Planlægger til Byggeri i Sweco

Ansøgningsfrist

2024-08-11

Jobtitel

Planlægger

Lokation

København

Er du en passioneret planlægger, der brænder for at skabe innovative løsninger og sikre effektiv byggeledelse? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en erfaren og dygtig planlægger til vores byggeprojekter. Som planlægger vil du have ansvaret for at koordinere og overvåge forskellige aspekter af byggeprojekter og sikre, at de bliver udført til tiden og inden for budgettet.

Du bliver en vigtig del af vores projektteam, hvor du vil arbejde tæt sammen med andre specialister og bidrage til at levere bæredygtige og succesfulde byggeprojekter.  I teamet er der i dag fem planlæggere, der arbejder med tidsplanlægning på diverse projekter og større bygge anlægsprojekter i hele landet. Som planlægger kommer du til at indtage en nøglerolle i projektledelsen.

Dine arbejdsopgaver

I rollen kommer du primært til at sidde med:

  • Rådgivning og sparring med byggeledelsen, kunder og interessenter vedrørende planlægning og byggeledelse
  • Udvikling af projektplaner og tidsplaner
  • Overvågning af fremdriften, identifikation af potentielle udfordringer eller forsinkelser samt samarbejde med forskellige teammedlemmer og interessenter
  • Ressourceallokering, hvor du sikrer at materialer, udstyr og arbejdskraft er tilgængelige, når de er nødvendige

Om dig

Du har en relevant uddannelsesbaggrund indenfor byggeri, bygningskonstruktion eller lignende. Udover tekniske færdigheder bør du, som planlægger, have fremragende organisatoriske og kommunikative evner. Du skal kunne håndtere flere opgaver samtidigt og tilpasse dig ændrede omstændigheder. Det er også vigtigt, at du har øje for detaljer og evner til problemløsning.

Vi forventer, at du har erfaring med tidsplanlægning og anvendelse af planlægningsværktøjer og software, som Microsoft Project, Primavera og Tilos.

Vi søger en målrettet og ansvarsfuld, der er i stand til at arbejde både selvstændigt og som en del af et team. Du skal have dokumenteret erfaring med planlægning og koordinering af byggeprojekter, og det er fordel med en baggrund inden for byggebranchen.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Mads Bülow, teamchef byggeledelse på tlf.: +45 4282 1026 eller madsbulow.pedersen@sweco.dk.

Brug linket for at sende dit CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 11. august 2024. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.