0 af 0 for ""

Markedschef der brænder for bæredygtighed i byggeriet

Ansøgningsfrist

2023-03-12

Jobtitel

Markedschef, bæredygtighed

Lokation

København

Swecos mål er at være klimaneutrale i 2040 og gå forrest i den grønne transformation i alle de markeder, vi opererer i. I Sweco betragter vi bæredygtighed som en uadskillelig del af byggeriets kvalitet, og det er derfor en naturlig del af vores rådgivning. Med en fælles vision for et byggeris miljø- og klimamæssige bæredygtighed sikrer vi, at indsatser på tværs af fagligheder og organisationer bliver planlagt og udført, så bygherren kan realisere sine målsætninger for projektets bæredygtighed.

Har du stærke kompetencer inden for bæredygtighed i byggeriet, og vil du være med til at drive udviklingen af bæredygtighed i Europas største rådgivende ingeniørvirksomhed? Så hører vi meget gerne fra dig.

Som Markedschef for bæredygtighed i Sweco vil du få medansvar for udvikling og implementering af ydelser relateret til bæredygtighedsrådgivning indenfor byggebranchen. Herudover vil du i det daglige arbejde med en bred vifte af forskellige bæredygtighedsopgaver – heriblandt kundemøder, bygherrerådgivning, bæredygtighedsledelse og tilbudsskrivning og udvikling.

Du vil indgå i et fagligt netværk, hvor viden og sparring omkring bæredygtighed i byggeriet deles både i Danmark og blandt vores internationale kollegaer.

I Sweco arbejder vi integreret mellem ingeniører og arkitekter, og vi er organiseret således at samarbejdet på vores projekter altid er i centrum. Du bliver derfor del af en helt særlig kultur, hvor vi på tværs af fagligheder arbejder mod et fælles og integreret mål. Dette er vores DNA.

De primære arbejdsopgaver i stillingen vil være:

– I samarbejde med ledelsesgruppen er du ansvarlig for den faglige udvikling og markedsføring af bæredygtighed i byggeriet

– Relations baseret salg og kundemøder

– Bæredygtighedsledelse i projekter

– Oplæg på konferencer, seminarer m.v.

– Deltagelse i konkurrencer med fokus på det tidlige samarbejde med arkitekter og entreprenører

– Bygherrerådgivning – rådgivning af vores kunder om bæredygtigt byggeri

Du vil udover dit arbejde med bæredygtighed også varetage andre opgaver som enten projektleder eller specialist.

Dit ansættelsessted bliver i København.

Din profil og kompetencer

Du brænder for at arbejde inden for området bæredygtighed, og du bliver motiveret af det ansvar, der ligger i rollen som markedschef for bæredygtighed i byggeri.

Vi lægger desuden vægt på at, du kan begå dig på dansk og engelsk i en kompleks og international virksomhed, hvor din succes afhænger af dine evner til at samarbejde nært og bredt i organisationen.

Derudover forestiller vi os at du har

– Minimum 6 års erfaring

– Erfaring med certificeringer såsom Svanemærke eller DGNB

– Opsøger og udforsker viden indenfor bæredygtighed i byggeriet på eget initiativ

– Har erfaring med projektledelse

– Har arbejdet som konsulent eller lign. indenfor området

Du vil i hverdagen få en bred kontaktflade både internt og eksternt, og det er derfor en fordel, at du trives i en udadvendt funktion og generelt er en positiv og initiativrig kollega.

Sådan kommer du videre

Er du interesseret, og vil du vide mere om stillingen og dens mange muligheder og udfordringer, er du velkommen til at kontakte Christine Collin på Christine.Collin@sweco.dk. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter senest den 12. marts 2023.

Samtaler vil blive afholdt løbende, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

I Sweco Danmark er vi ca. 1.400 medarbejdere og I Europa er vi i alt 18.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Christine Collin

Teamleder / Bæredygtighed Øst

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap