0 af 0 for ""

LCA ekspert og Bæredygtighedsleder

Ansøgningsfrist

2023-02-17

Jobtitel

LCA, bæredygtighed

Lokation

Hele landet

Brænder du for bæredygtighed og at præge fremtidens infrastruktur? Til vores bæredygtighedsteam i Infrastruktur søger vi en bæredygtighedsleder med erfaring i LCA fra en baggrund i konstruktioner i anlægsbranchen

Vores team inden for bæredygtighed søger en dygtig bæredygtighedsleder, der brænder for at være frontløber i markedet for bæredygtig infrastruktur. Teamet Digitalisering og Bæredygtighed, står overfor spændende udfordringer og leder efter en stærk faglig profil indenfor LCA af anlægskonstruktioner, broer, tunneller mv.

Vi designer, udvikler og leder vores kunders projekter i alle faser, hvorfor vi søger efter en profil som kan bidrage i en strategisk proces for at udvælge bæredygtige mål, men samtidig kunne indgå i konkrete designløsninger. Vi arbejder på vores projekter ud fra et bæredygtigt livscyklusperspektiv, hvor viden om materialer, sundhed og den cirkulære agenda er afgørende. Ligeledes arbejder vi med digitale processer og værktøjer som understøtter effektiv datahåndtering for at kunne tage korrekte bæredygtige valg hurtigt og effektivt til gavn for vores kunder.

Sweco er markedsførende indenfor bæredygtighedscertificering i Danmark, har et velsmurt internationalt netværk indenfor bæredygtig infrastruktur og flere igangværende projekter Danmark, hvor du vil være i gode hænder blandt dygtige kollegaer på området, men samtidigt være med til at drive og påvirke din egen udvikling og Swecos bæredygtige agenda.

Om jobbet

Jobbet vil byde på en stilling med variation af projektledelse og projektdeltagelse på bæredygtigheds-projekter samt mulighed for at bidrage til den faglige udvikling på området.

Helt konkret vil du løse opgaver indenfor:

– Projektledelse indenfor bæredygtig infrastruktur

– Arbejde med certificeringer af bæredygtig infrastruktur (herunder DGNB, LEED, BREEAM Infrastructure, WELL mv.)

– Være bæredygtighedsleder for designprocesser og LCA

– Indgå i integrerede design processer med bæredygtighed som omdrejningspunkt

– Udarbejde og implementere skræddersyede bæredygtighedsstrategier

– Udføre materialevurderinger ift. materialers miljøbelastninger og toksicitet

– Rådgive byggevareproducenter om dokumentationskrav

– Rådgive om bæredygtighed gennem bygherrerådgivning

Dit fokus vil være bæredygtighedsledelse af projekter gennem design, udvikling, projektering, udførelse og aflevering- og du vil indgå som en del af netværket af bæredygtighedslederne i Sweco. En bæredygtighedsspecialist i Sweco er en person med en konstruktionsbaggrund, der er specialiseret i udvikling af helhedsorienterede strategier for bæredygtig infrastruktur og som kan facilitere beslutningsprocesser og koordinere leverancer hos kunder og samarbejdspartnere.

Om dig

Du er uddannet ingeniør, arkitekt eller bygningskonstruktør og ligeledes har du gennemført f.eks. DGNB auditor uddannelsen, BREEAM Infrastructure kurser e.l., har erfaring med InfraLCA og bæredygtighedsbegreber indenfor LCA/LCC, kender til digitale processer indenfor IKT og BIM. Du ønsker at arbejde målrettet og dedikeret som LCA specialist og bæredygtighedsleder med skræddersyede strategier for bæredygtig infrastruktur. Du trives i tværfaglige teams og projektsamarbejde, men kan også arbejde selvstændigt og struktureret med dine opgaver. Du har erfaring med de indledende faser af anlægsprojekter og konkurrencer, en god procesforståelse, interesse i integrerede designprocesser og ønsker at arbejde med fagområder med relation til bæredygtigt byggeri.

Om os
Det er Swecos ambition at levere mere end hvad vores kunder efterspørger og mens vores største bidrag til den bæredygtige udvikling sker gennem vores projekter, har vi også sat ambitiøse mål for vores egne kontorer og drift. Swecos mål er således at være klimaneutrale i 2040 og gå forrest i alle de markeder, vi opererer i. Sammen med vores kunder bruger vi vores viden og kompetencer til at udvikle industrier, byggeri, energisystemer, infrastruktur og mange andre dele af samfundet i tråd med FN’s 17 Verdensmål.

Sådan søger du stillingen
Send din ansøgning og CV via nedenstående link ”Søg jobbet”. Vi holder løbende samtaler og besætter stillingen hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte alexanderskjot.bennedsen@sweco.dk

Alexander Skjøt Bennedsen

Teamleder / Bæredygtighed / Digitalisering

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap