0 af 0 for ""

Kvalitetsleder til komplekse byggerier til pharma-industrien

Ansøgningsfrist

2023-02-28

Jobtitel

Kvalitetsleder

Lokation

København

Har du lyst til at være kvalitetsleder på byggerier til pharma-industrien, og kan du lede udviklingsprocesser inden for kvalitetssikring?

I vores tværfaglige pharma-afdeling designer vi komplekse bygninger til pharma-industrien, og du bliver omdrejningspunktet for kvalitetsledelsen. Dine opgaver bliver bl.a. at udarbejde kvalitetsplaner, undervise medarbejdere og underrådgivere i disse og løbende sikre, at alle efterlever kravene.

Samtidig skal du være en central spiller i udviklingen af vores afdelings kvalitetsledelsesaktiviteter i tæt samarbejde med resten af afdelingen og Swecos QHSE Manager.

“I vores afdeling arbejder vi tæt sammen på tværs af vores fagligheder og med vores kunde. Vi har travlt, men vi har det også sjovt, mens vi arbejder. Vores kvalitetssikring er afgørende på de projekter, vi arbejder på, og derfor får vores kommende kvalitetsleder en helt central rolle i vores afdeling.” – Sajet Mahmudovski, porteføljedirektør i pharma-afdeling

Vi søger en erfaren kvalitetsleder
Du får ansvaret for at sikre kvalitetsledelsen på vores nuværende og kommende byggeprojekter til pharma-industrien.

Det er vigtigt, at du kan sætte dig ind i komplekse emner, prioritere aktiviteter i samarbejde med andre, og at du kan lede aktiviteter, så vi udvikler os i en positiv retning og efterlever vores kunders krav til kvalitetssikring. Måske har du erfaring fra pharma-industrien, rådgiverbranchen, fødevareindustrien e. Lign.

Du kommer til at samarbejde tæt med Project Management teamet, Project Management Office teamet og Sweco’s QHSE Manager i dit daglige arbejde. Samtidig får du også ansvaret for at udarbejde kvalitetsledelsesmateriale, så du skal både kunne proceslede større forløb og eksekvere en række initiativer og aktiviteter.

Du bliver en del af et tværfagligt team på Swecos kontor i Ørestaden. Hos os sidder arkitekter, ingeniører, specialister mm. sidde om sidde og designer byggerier til pharma-industrien.

Dine arbejdsopgaver

Som kvalitetsleder vil du blive ansvarlig for:

 • Kvalitetsledelsen på vores igangværende projekt, som omfatter flere byggerier til pharma-industrien
 • Kvalitetsledelse på fremtidige projekter
 • Udarbejdelse af kvalitetsplaner
 • Undervisning af projektteamet i kvalitetsplanen
 • Interne audits og audits af vores underrådgivere
 • Udviklingsaktiviteter inden for kvalitetsledelse i tæt samarbejde med Sweco’s QHSE Manager

 Om dig

Du er stærk både mundtligt og skriftligt – på engelsk såvel som på dansk. Du er ikke bange for selv at eksekvere på aktiviteter.

Du trives i en rolle, hvor du skal være med til at finde løsningerne. Du har altid mulighed for at sparre med andre og indgå i samarbejde med andre, men du skal i høj grad selv eksekvere aktiviteterne.

Du kan godt lide at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver, men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • Gerne har mere end 5 års erfaring med kvalitetsledelse
 • Har erfaring med udarbejdelse af kvalitetsplaner
 • Har erfaring med gennemførelse af audits – interne såvel som eksterne
 • Har erfaring med at træne andre i kvalitetsplaner
 • Gerne har erfaring med at gennemføre udviklingsaktiviteter inden for kvalitetsledelse

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte teamleder Anne Meibom på mail: anne.meibom@sweco.dk

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap