0 af 0 for ""

Kvalitetsleder til komplekse byggerier til pharma-industrien

Ansøgningsfrist

2024-03-17

Jobtitel

Kvalitetsleder

Lokation

København

Har du lyst til at være kvalitetsleder på byggerier til pharma-industrien, og kan du lede udviklingsprocesser inden for kvalitetssikring?

Vi designer komplekse bygninger til pharma-industrien i vores tværfaglige pharma-afdeling, og som kvalitetsleder vil du være omdrejningspunktet for kvalitetsledelsen. Dine ansvarsområder vil omfatte udarbejdelse af kvalitetsplaner, undervisning af medarbejdere og underrådgivere og løbende sikring af overholdelse af kravene.

Derudover vil du spille en central rolle i udviklingen af vores afdelings kvalitetsledelsesaktiviteter i tæt samarbejde med resten af afdelingen og Swecos QHSE Manager.

“I vores afdeling arbejder vi tæt sammen på tværs af vores fagligheder og med vores kunde. Vi har travlt, men vi har det også sjovt, mens vi arbejder. Vores kvalitetssikring er afgørende på de projekter, vi arbejder på, og derfor får vores kommende kvalitetsleder en helt central rolle i vores afdeling.” – Sajet Mahmudovski, porteføljedirektør i pharma-afdeling

Vi søger en erfaren kvalitetsleder
Du vil have ansvaret for at sikre kvalitetsledelsen på vores nuværende og fremtidige byggeprojekter til pharma-industrien. Det er afgørende, at du er i stand til at forstå komplekse emner, samarbejde med andre for at prioritere aktiviteter og lede aktiviteter, som vil føre til en positiv udvikling og overholdelse af vores kunders krav til kvalitetssikring.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra pharma-industrien, rådgiverbranchen eller lignende.

Du vil have tæt samarbejde med Project Management teamet, Project Management Office teamet og Sweco’s QHSE Manager i dit daglige arbejde. Som kvalitetsleder vil du også have ansvaret for at udarbejde kvalitetsledelsesmateriale og være i stand til at lede større processer og eksekvere forskellige initiativer og aktiviteter.

Du bliver en del af et tværfagligt team på Swecos kontor i Ørestaden. Hos os sidder arkitekter, ingeniører, specialister mm. sidde om sidde og designer byggerier til pharma-industrien.

Dine arbejdsopgaver
Som kvalitetsleder vil du blive ansvarlig for:

 • Kvalitetsledelsen på vores igangværende projekt, som omfatter flere byggerier til pharma-industrien
 • Kvalitetsledelse på fremtidige projekter
 • Udarbejdelse af kvalitetsplaner
 • Undervisning af projektteamet i kvalitetsplanen
 • Interne audits og audits af vores underrådgivere
 • Udviklingsaktiviteter inden for kvalitetsledelse i tæt samarbejde med Sweco’s QHSE Manager

Om dig
Du er stærk både mundtligt og skriftligt – på engelsk såvel som på dansk. Du er ikke bange for selv at eksekvere på aktiviteter.

Du trives i en rolle, hvor du skal være med til at finde løsningerne. Du har altid mulighed for at sparre med andre og indgå i samarbejde med andre, men du skal i høj grad selv eksekvere aktiviteterne.

Du kan godt lide at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver, men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • Du er uddannet ingeniør og har gerne mere end 5 års erfaring med kvalitetsledelse
 • Har erfaring med udarbejdelse af kvalitetsplaner
 • Har erfaring med gennemførelse af audits – interne såvel som eksterne
 • Har erfaring med at træne andre i kvalitetsplaner
 • Gerne har erfaring med at gennemføre udviklingsaktiviteter inden for kvalitetsledelse

Kan du se dig selv som en del af Sweco?
Så skynd dig at sende os dit CV og andre relevante dokumenter senest d. 17. marts 2024 på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte Porteføljedirektør Sajet Mahmudovski på mail: sajet.mahmudovski@sweco.dk

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link