0 af 0 for ""

Kreativ leder til fremtrædende almene projekter

Ansøgningsfrist

2023-10-29

Jobtitel

Kreativ leder

Lokation

Aarhus

Skal du være vores kreative leder indenfor det faglige felt ”almene boliger”? Har du erfaring med at tegne almene konkurrencer og arbejde med almene bygherre? Og kan du bidrage med viden inden for det almene faglige felt, som gør at du kan være med til at udvikle feltet både arkitektonisk og forretningsmæssigt? Så er det måske dig, vi søger i Sweco Architects.

Til vores faglige felt “Almene boliger”, hvor vi skaber inspirerende boligmiljøer og fremtidens boliger, søger vi en kreativ leder med ovenstående kompetencer. Som kreativ leder skal du varetage konkurrencearkitekt- og sagsarkitekt/projektlederrollen. Du skal tage ansvar for projektets gennemførelse, og sikre fremdrift og fokus igennem de indledende faser. Du vil blive ansvarlig for, individuelt og kollektivt at bidrage til et stærkt miljø for arkitektonisk værdiskabelse i afdeling og teamet.

Du vil blive en del af et integreret team, som byder ind med et stærkt felt af specialister indenfor det almene-område. Vores team består af både arkitekter, bygningskonstruktører, ingeniører og bygherrerådgivere. Du vil blive ansat i Århus, men skal være indstillet på at arbejde på tværs af vores tegnestuer i Jylland.

Kreativ leder med kunden i centrum

Du er en ambitiøs arkitekt, som er vant til at have tæt kontakt til samarbejdspartnere, beboere og bygherren. Du er en kreativ formgiver og udpræget æstetiker, som brænder for at skabe boliger til alle, og har en interesse for, hvordan god arkitektur evner at gøre boligområder til et bedre sted at bo. Du har et indgående kendskab til de almene regelsæt, både indenfor renoveringsopgaver og nybyggeri. Du har arkitektonisk overblik, er selvstændig, samarbejdsorienteret, forretningsorienteret og har strategiske forståelse, samt er en tydelig og klar kommunikator.

Du får en bærende rolle som kreativ leder i vores team. Vi ser dig som sparringspartner på de opgaver, der ligger i teamet, og sikrer den faglige viden ind i projekterne, og herigennem udbygger kompetencerne i teamet.

Du vil sammen med tegnestuens andre kreative ledere indgå i et kreativlederforum, hvor I, i fællesskab udvikler Sweco Architects ”sketchbook” og sikrer, at denne metode implementeres på alle projekter i teamet.

Du interesserer dig for udviklingen af det almene faglige felt ved at være på forkant med tendenser og forretningsmuligheder. I samarbejde med Kreativ chef Inge Nielsen Skytte, skal du identificere muligheder i relation til salgs-, kunde- og marketingstrategi.

Vi forventer, at du behersker Rehino, Revit og Adobe programmerne.

En stolt tegnestue med styrker i det integrerede samarbejde

Sweco er en af landets mest erfarne rådgivere indenfor rådgivning af almene boliger. Almene boliger er en grundsten i Sweco, og bare de sidste 3 år har vi haft omkring 5.000 almene boliger på tegnebordet.

Hos os er kunden i centrum – vi stræber efter at være tæt på kunden i hele processen, så vi sikrer, at vi udarbejder gode løsninger og skaber værdi for kunde og brugere. Derfor vil du opleve, at du som en del af Sweco Architect både får faglig udvikling og plads til at tage initiativer. Vores fællesskab bunder både i den lange, gode historie vi har, men lige så meget i den tætte daglige kommunikation, som vi vægter højt – både internt og i forhold til de involverede parter, og naturligvis også overfor kunden.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Kreativ chef, Inge Nielsen Skytte på tlf. 2322 7475 eller ingenielsen.skytte@sweco.dk.

Brug linket for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 29. oktober 2023. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Vi forener det målbare og det mærkbare

Vi er 260 medarbejdere i Sweco Architects, som arbejder sammen på vores kontorer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Odense. Ud fra en viden om menneskers ønsker, drømme og behov skaber vi rammer for liv og fællesskaber. Vi er specialiseret inden for boliger, undervisning, fritid, erhverv, retail, spaceplanning, transformation, byplanlægning og landskabsarkitektur.

Sweco Architects er en del af Sweco – Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Sammen fungerer vi som én integreret rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Inge Nielsen Skytte

Teamleder / Kreativ chef / Almene boliger

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap