0 af 0 for ""

Konstruktionsingeniører til vores Konstruktionsteam i Ørestad

Ansøgningsfrist

2023-03-12

Jobtitel

Konstruktionsingeniør

Lokation

København

Har du lyst til at arbejde med konstruktioner og blive en del af vores division Byg, så er du måske vores næste kollega.

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for Byggeri – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

“I Konstruktionsteamet stiller vi høje krav til os selv og hinanden og nysgerrighed er en vigtig del i forsat at rykke os til højere niveauer, hvor vi kan løse nogle af Danmark måske mest udfordrende og spændende konstruktionsprojekter.” siger Teamleder for byggeri Jonas Hemmeth Christoffersen.

Vi søger en Konstruktionsingeniører til Konstruktionsteamet

Lige nu søger vi flere skarpe Konstruktionsingeniører til at blive en del af vores konstruktionsteam der er en del af vores division BYG, hvor vi skaber attraktive og velfungerende byggerier, der er sunde og trygge at bo og opholde sig i. Ligeledes sikrer vi, at byggeriet er gennemtænkt i forhold til indeklima, dagslys, akustik, bæredygtighed, tekniske installationer og brandforhold samt den efterfølgende bygningsdrift. Som førende inden for integreret rådgivning arbejder vi tæt sammen med vores arkitekter på både offentlige og private byggerier.

Du bliver en del af konstruktionsteamet i Ørestaden hvor vi i dag sider 25 medarbejdere. Det faglige niveau er højt i vores team, og sparring med de øvrige KON-afdelinger i landet giver os endnu flere kræfter. Du vil blive en del af et socialt miljø – hvor den uformelle og ligefremme tone præger teamet og arbejdskulturen.

Dine arbejdsopgaver

Som Konstruktionsingeniører vil du blive ansvarlig for projektering af bærende konstruktioner og fagtilsyn, når projekterne skal gøres til virkelighed. Afhængig af dine kompetencer vil du også få ansvar for selv at lede sagerne. Du vil som vores nye konstruktionsingeniør blive tilknyttet tilsvarende store og udfordrende projekter.

D vil også blive ansvarlig for:

– Statiske beregninger og statisk dokumentation

– I samarbejde med bygningskonstruktør at lave produktionsgrundlag

– Koordinering med bygningskonstruktør

– Koordinering med ingeniør kollegaer i Polen

– Koordinering med de andre fag

– Tilsyn

Om dig

Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.

Du er faglig dygtig, brænder for faget og har det drive, der kræves i vores firma, hvor ansvaret og beføjelserne er fordelt decentralt og helt ude på projekterne. For os er det allervigtigste, at vi leverer det projekt kunden efterspørger, og at alle projektmedarbejdere deltager i den tværfaglige dialog. Du får ansvar for projektering af bærende konstruktioner og fagtilsyn, inden for såvel nybyggeri og renovering.

Derudover forestiller vi os, at du:

– Er uddannet Konstruktionsingeniør, gerne med +5 års erfaring med projektering inden for bærende konstruktioner

– Har prøvet konstruktionsfaget fra enten rådgiversiden og/eller entreprenørsiden og er vant til at sidde med større, komplekse projekter

– Er struktureret i dit arbejde og går til projekterne på denne måde og har evnen til at gennemskue det statiske princip i eksisterende konstruktioner

– Har gå-på-mod og lyst til faglig udvikling

Er du certificeret konstruktionsingeniør vægter det positivt. Der vil være mulighed for at blive certificeret som en del af din ansættelse hos Sweco.

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 12. marts 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte teamleder Jonas Hemmeth Christoffer på mail: jonashemmeth.christoffersen@sweco.dk eller tlf. nr.: 53721586.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap