0 af 0 for ""

Konstruktionsingeniører til komplekst og spændende pharmaprojekt

Ansøgningsfrist

2022-08-16

Jobtitel

Konstruktionsingneiør

Lokation

København

I Sweco ser vi ind i en portefølje af store, komplekse byggeprojekter til pharmaindustrien, der er én af Danmarks vigtigste og mest indtjenende industrier, som bidrager til menneskers helbred og livskvalitet over hele verden.

Vores opgave bliver at projektere bygningerne og tilhørende infrastruktur i direkte samarbejde med vores samarbejdspartner NNE, der er specialiseret i pharmaindustrien, og bygherre.

Projekterne er komplekse, og der er mange brugere og grænseflader. Vi løser opgaverne i integreret rådgivning og har samlet alle specialistkompetencer i et stærkt fælles og fagligt miljø. Du får derfor mulighed for at samarbejde tæt sammen med både dine arkitekt- og ingeniørkollegaer i Sweco og med eksterne samarbejdspartnere, brugere og bygherre.

Vi har igennem mange år løbende designet byggerier til pharmaindustrien og løst specialist- og bygningsinstallationsprojekter for aktører inden for industrien. Hertil har vi de seneste ti år været rådgivende ingeniør på kvalitetsfondsprojekter som DNV-Gødstrup, Nordfløjen på Rigshospitalet og senest AUH Forum – viden, som vi bringer i spil til nye projekter i pharmaindustrien.

Alsidig hverdag med spændende opgaver

Det faglige niveau er højt i vores team, og sparring med de øvrige konstruktionsingeniører i Sweco landet over er tæt. Vi bestræber os på at skabe de bedste rammer for vores fælles faglige og personlige udvikling, og hvor der er store personlige udfoldelsesmuligheder. Et team, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab.

Du vil således få stor medindflydelse i din egen faglige udvikling i tæt samarbejde med nærmeste leder. Du vil også opleve, hvordan den integrerede rådgivning for alvor er slået igennem, og hvordan ingeniører og arkitekter arbejder tæt sammen på tværs af organisationen.

For os er det allervigtigste, at vi leverer det projekt kunden efterspørger, og at alle projektmedarbejdere deltager i den tværfaglige dialog. Du får ansvaret for projektering af bærende konstruktioner og fagtilsyn, inden for såvel nybyggeri, ombygning og renovering. Derudover får du ansvaret for at bistå konstruktionsgruppen med sparring samt sikre udvikling af gruppens faglige niveau.

Din baggrund

Du er uddannet konstruktionsingeniør og har min. nogle års erfaring med projektering og ledelse af projekter inden for bærende konstruktioner. Du har erfaring med konstruktionsfaget fra rådgiverbranchen og er vant til både at sidde med større, komplekse projekter men har også gerne erfaring med ombygningsprojekter, renoveringsopgaver o. lign.

Du er struktureret i dit arbejde og går til projekterne på denne måde og har evnen til at gennemskue det statiske princip i eksisterende konstruktioner. Da der er meget kommunikation i jobbet (dialog med kunder, dialog med kollegaer, arbejdsbeskrivelser m.m.) er det vigtigt, at du formulerer dig klart og præcist i skrift og tale.

Er du certificeret konstruktionsingeniør vægter det positivt, men er ikke et krav. Der vil være mulighed for at blive certificeret som en del af din ansættelse hos Sweco.

Sådan kommer du videre

Kontakt teamleder Jonas Christoffersen på telefon 5372 1586, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 16. august 2022.

 

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap