0 af 0 for ""

Konstruktionsingeniør til nye spændende projekter

Ansøgningsfrist

2021-05-17

Jobtitel

Konstruktionsingeniør til nye spændende projekter

Lokation

Kolding

Er du konstruktionsingeniør med passion for faget og har erfaring fra enten entreprenør – eller rådgiverbranchen?

Vil du være en del af et stærkt fagligt og socialt miljø, og vil du være med til at sætte dine fodaftryk på Kon- afdelingen i Kolding, hvor du vil få ansvar for egne projekter indenfor erhvervsbyggerier, boligbyggerier, skoler og meget mere?

Alsidig hverdag med spændende opgaver

Vi søger en konstruktionsingeniør til vores Kolding-kontor, hvor du bliver en del af et team på 6 konstruktionsingeniører. Det faglige niveau er højt i vores team, og sparring med de øvrige KON-afdelinger i landet giver os endnu flere kræfter. Du vil også opleve, hvordan den integrerede rådgivning for alvor er slået igennem, og hvordan hvert team indeholder både arkitekter og ingeniører i tæt samarbejde.

I denne stilling vil du blive en del af et lokalt kontor, men også en del af et internationalt firma med en stor faglig spændvidde, hvor arbejdsformen er baseret på tæt samarbejde på tværs af fagområder, og hvor der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Du er faglig dygtig, brænder for faget og har det drive, der kræves i vores firma, hvor ansvaret og beføjelserne er fordelt decentralt og helt ude på projekterne. For os er det allervigtigste, at vi leverer det projekt kunden efterspørger, og at alle projektmedarbejdere deltager i den tværfaglige dialog. Du får ansvar for projektering af bærende konstruktioner og fagtilsyn, inden for såvel nybyggeri og renovering.

Konstruktionsingeniør med gå-på-mod og lyst til faglig udvikling

Du er uddannet konstruktionsingeniør og har +3 års erfaring med projektering inden for bærende konstruktioner. Du har prøvet konstruktionsfaget fra enten rådgiversiden og/eller entreprenørsiden og er vant til at sidde med større, komplekse projekter.

Du er struktureret i dit arbejde og går til projekterne på denne måde og har evnen til at gennemskue det statiske princip i eksisterende konstruktioner. Det er også vigtigt, at du formulerer dig klart og præcist i skrift og tale.

Er du certificeret konstruktionsingeniør vægter det positivt. Der vil være mulighed for at blive certificeret som en del af din ansættelse hos Sweco.

Sådan søger du stillingen

Du kan kontakte afdelingsleder Esben Molsted i Kolding på tlf. 2723 7894, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 17 maj 2021.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.