0 af 0 for ""

Konstruktionsingeniør til integreret rådgivningsteam

Ansøgningsfrist

2024-02-18

Jobtitel

Konstruktionsingeniør

Lokation

København

Har du lyst til at arbejde med integreret rådgivning og blive en del af projektteams, der arbejder med boliger, skoler og transformationsprojekter? Og har du lyst til at opleve gevinsten ved at sidde side om side med alle fagligheder, og dagligt opleve gevinsten heraf?  Så har du muligheden for at blive en del af et tværfagligt samarbejdsmiljø i Sweco Architects.

Du bliver en del af et socialt team, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab i et godt arbejdsmiljø og arbejdskultur.

Integreret rådgivning og spændende projekter

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at blive en del af vores integreret teams, hvor du kan udfolde dig på dit faglige område indenfor konstruktioner, men også igennem det tværfaglige samarbejde med alle andre fagligheder, som du vil sidde side om side med.

Vi bestræber os på at give dig de bedste rammer for din personlige og faglige udvikling, og du vil få masser af mulighed for sparring med vores dygtige konstruktionsingeniører i Ørestaden samt på Swecos øvrige kontorerne rundt om i landet, og vil komme til at indgå i vores stærke og velorganiserede fag-netværk for konstruktionsingeniører.

Du vil således få stor medindflydelse i din egen faglige udvikling i tæt samarbejde med nærmeste leder. Du vil også opleve, hvordan den integrerede rådgivning for alvor er slået igennem, og et team der indeholder både bygningskonstruktører, arkitekter og ingeniører i tæt samarbejde.

Du får ansvar for projektering af bærende konstruktioner og fagtilsyn, inden for såvel nybyggeri som renovering. På lige fod med det øvrige team vil du kunne være med i teamets planlægning af projekter, estimering af timer til såvel honorar som byggeri, samt sætte dit præg på de processer som udvikles omkring den integrerede rådgivning. Den brede kontaktflade i stillingen, betyder at du får tæt dialog og samarbejde med både kolleger og kunder.

Konstruktionsingeniør med gå-på-mod og lyst til faglig udvikling

Du er uddannet konstruktionsingeniør og har et par års erfaring med projektering inden for bærende konstruktioner. Du har projekteret en bred vifte af bærende konstruktioner og har interesse i både renovering og nybyg inden for boliger, skoler og transformation. Er du certificeret konstruktionsingeniør vægter det positivt, og ellers vil der være mulighed for at blive certificeret som en del af din ansættelse hos os.

Du er faglig dygtig, brænder for faget og har det drive, der kræves i vores firma, hvor ansvaret og beføjelserne er fordelt decentralt og helt ude på projekterne. For os er det allervigtigste, at vi leverer det projekt, kunden efterspørger, og at alle projektmedarbejdere deltager i den tværfaglige dialog. Derudover er du er struktureret i dit arbejde og har evnen til at gennemskue det statiske princip i eksisterende konstruktioner. Det er også vigtigt, at du formulerer dig klart og præcist i skrift og tale.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakt Steffen Salbo på tlf.: +45 4282 1325 mail steffen.salbo@sweco.dk.

Brug linket for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 18. februar 2023. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Vi forener det målbare og det mærkbare
Vi er 260 medarbejdere i Sweco Architects, som arbejder sammen på vores kontorer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Odense.

Ud fra en viden om menneskers ønsker, drømme og behov skaber vi rammer for liv og fællesskaber. Vi er specialiseret inden for boliger, undervisning, fritid, erhverv, retail, spaceplanning, transformation, byplanlægning og landskabsarkitektur.

Sweco Architects er en del af Sweco – Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Sammen fungerer vi som én integreret rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link