0 af 0 for ""

Konstruktionsingeniør med solid statisk forståelse

Ansøgningsfrist

2024-04-01

Jobtitel

Bygningsingeniør

Lokation

Roskilde

Er du klar til det næste skridt i din karriere som konstruktionsingeniør? Ser du dig selv i en kompetent konstruktionsafdeling med rig mulighed for at præge dit job og den samlede organisation? Så har du nu mulighed for at blive en del af Danmarks største partnerejede rådgivende ingeniørhus i rivende udvikling, hvor faglighed, inddragelse og udvikling er i højsædet.

Som konstruktionsingeniør hos Sweco tilbydes du attraktive udviklingsmuligheder og et kompetent bagland, der står klar til at understøtte din karrierevej. Du bliver en del af en større, struktureret og fagligt stærk afdeling med KK2-, KK3-KK4 og tredjeparts-certificerede statikere, der gør en indsats for at være en aktiv del af byggebranchen og præge udviklingen på landsplan. Konstruktionsafdelingen værdsætter et positivt og socialt arbejdsmiljø med faste sociale aktiviteter, både for afdelingen og hele kontoret.

Du tilbydes en rolle i en fagligt kompetent afdeling

Du får din hverdag på kontoret i Roskilde, hvor du tilbydes en række opgaver inden for bærende konstruktioner ved både nybyggeri og renovering.

Du bliver en del af en virksomhed med en imponerende ordrebog med komplekse og tværfaglige projekter, lige fra kontordomiciler til større strategiske partnerskaber omkring opgradering af den almene boligsektor. Du bliver desuden en del af en fagligt stærk konstruktionsafdeling, der har fingeren på pulsen og stor indflydelse på den interne og landsdækkende fagtekniske organisation.

Du bliver blandt andet ansvarlig for:

 • Projektering fra A til Z af alsidige nybyggeri- og renoveringssager samt udførelse af tilsyn og registreringer.
 • Udarbejdelse af statisk dokumentation efter SBI271.
 • Kvalitetssikring af kollegers konstruktionsprojekter, både renovering og nybyg på tværs af organisationen.
 • Projektering af konstruktionsdesign af nye konstruktioner samt risikoafdækning og projektering af forstærkninger for ombygninger af eksisterende konstruktioner.
 • Samspil med dygtige BIM-kolleger om 3D-modellering af projekter til både udbud og totalentreprise.
 • Repræsentation af firmaet udadtil i kontakten og samarbejdet med eksterne samarbejdspartnere såsom arkitekter, bygherrer, myndigheder, entreprenører og producenter.

Du er ingeniør og brænder for bærende konstruktioner

Vi forventer, at du har evnerne til at sikre fremdrift på egne opgaver og har lysten til at indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger, hvor vidensdeling er i højsædet. Derudover forventes det, at:

 • Du har kendskab til projektering og dokumentation iht. SBI271.
 • Du har kendskab til FEM programmer, BIPS-beskrivelsessystemer, ydelsesbeskrivelser og gældende lovgivning og standarder.
 • Du evner at kommunikere forståeligt på dansk i tale og på skrift til forskellige bygherrer, der har forskellige forudsætninger for at forstå ingeniørdisciplinen.
 • Du begår dig hjemmevant i tværfaglige projekter og grænseflader i forhold til teknikfag.
 • Du har en positiv tilgang til menneskerne omkring dig; du lytter til dine samarbejdspartnere og søger kompromiser, hvor det er nødvendigt – dog har du også handlekraften til føre egne initiativer igennem.
 • Kan arbejde med beton- og stålkonstruktioner samt har alment kendskab til geoteknik.

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Vil du vide mere om stillingen, dens mange muligheder og udfordringer og Sweco som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder og certificeret statiker, Pradaph Manicharasa, på mail prm@ojas.dk eller på tlf. 23828655. Brug linket for at sende dit CV og andre relevante dokumenter gerne i dag og senest 01. maj 2024. Vi indkalder løbende til samtaler.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link