0 af 0 for ""

Konstruktionsingeniør med passion for havne, vandbygning og anlægsprojekter

Ansøgningsfrist

2022-07-10

Jobtitel

Ingeniør

Lokation

København

I Swecos havneafdelinger arbejder vi tæt sammen, når vi hjælper med både at vedligeholde og designe bygværker, der binder mennesker sammen. Lyder det som noget for dig? Så kom og arbejd sammen med os om næste generation af infrastrukturløsninger!

Vores geoteknik-, havne- og vandbygningsafdeling har travlt med en række spændende projekter indenfor havnebygnings- og infrastrukturprojekter på tværs af hele landet. Vi arbejder for både private og offentlioge bygherrer og det stiller store krav til vores samlede kompetencer og viden, som vi gerne deler med hinanden. Vores stærke hold indenfor havne- og vandbygningsområdet er repræsenteret på Swecos kontorer i Aalborg, Aarhus, Kolding og København, og projekterne løses i fællesskab – også med vores øvrige infrastruktur afdelinger i division

Du bliver en del af et stærkt team af fagfolk, som rådgiver vores kunder omkring løsninger inden for havneanlæg, vandbygning, uddybning og landvinding, byggegruber, on- og offshore vindmølleparker samt motorveje, jernbaner, traditionel geoteknisk rådgivning og meget mere. Selvom du endnu ikke er “fageksperten” vil give dig rammerne og kollegerne til at dygtiggøre dig indenfor et af de mest spændende områder indenfor anlægskonstruktioner og vi vil tilbyde en stejl læringskurve med etstort spektrum af opgaver i indhold og størrelse, som fx:

– Detailprojektering

– Tilsyn- og byggeledelse

– Idriftsætning og tilstandsvurdering

– En stor del samarbejde med kunder og kolleger

– En stor del ansvar og egne sager fr a-z

– Projektledelse på egne projekter

– Alle faser lige fra feasibility studie til udbudsprojekter

Opgavernes størrelse varierer ligeledes fra de mindre renoveringsopgaver til de større udbygningsopgaver. Herudover har du mulighed for at deltage i de store tværfaglige infrastrukturprojekter.

Din profil

Ideelt har du opnået 2 års erfaring fra anlægsområdet, men det afgørende er din personlighed og en stor passion i for havne- og anlægskonstruktioner. Derfor kan du være uddannet konstruktionsingeniør eller tilsvarede med lyst til at dygtiggøre dig hos en af mest anerkendte rådgivere inden for området.

I Sweco bliver du hurtigt en succes, hvis du udviser ansvar, nysgerrighed og kundefokuseret tankegang. Det betyder, at du både er velovervejet og ambitiøs på dine egene og kollegernes vegne. I tillæg til dét er samarbejde på tværs af fag og afdelinger samt relationsopbygning grunlæggende elementer i vores DNA. Drives du af de samme mekanismer, så er der god sandsynlighed for, at du vil passe ind og trives godt i afdelingen.

Vi er kompetente i alle discipliner inden for vandbygning, anlægs- og underjordiske konstruktioner – læs mere om afdelingens faglige profli lige her: https://www.sweco.dk/ydelser/transport-og-infrastruktur/havne-og-vandbygning/

Transforming Society Together
Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Sådan kommer du videre
Du kan kontakte Mustafa Shaker på mail mustafa.shaker@sweco.dk, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 10. juli.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap