0 af 0 for ""

Konstruktionsingeniør/bygningskonstruktør til parametrisk design

Ansøgningsfrist

2023-05-14

Jobtitel

Konstruktionsingeniør/bygningskonstruktør

Lokation

København

Teknologi bliver i stigende grad vigtigere i vores arbejde, og vi har derfor brug for en ny kollega, der har erfaring med parametriske værktøjer til at drive en ny måde at projektere på.

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for Byggeri – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

“I Konstruktionsteamet stiller vi høje krav til os selv og hinanden og nysgerrighed er en vigtig del i forsat at rykke os til højere niveauer, hvor vi kan løse nogle af Danmarks måske mest udfordrende og spændende konstruktionsprojekter.” siger Teamleder for byggeri Jonas Hemmeth Christoffersen.

Varierede opgaver, tæt samarbejde med forretningen og godt humør
Vi har brug for at styrke vores arbejde med parametrisk design, hvor du vil blive en af de bærende kræfter og i samarbejde med fagchefen for konstruktioner sætte retningen for udvikling.

Du bliver en del af konstruktionsteamet i Ørestad hvor vi i dag sider 25 medarbejdere. Det faglige niveau er højt i vores team, og sparring med de øvrige konstruktionsteams i landet giver os endnu flere kræfter. Du vil blive en del af et socialt miljø – hvor den uformelle og ligefremme tone præger teamet og arbejdskulturen.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • Projektering med parametriske værktøjer
  • Udvikling af hjælpeværktøjer i Rhino og Grasshopper
  • Sætte retning for parametrisk design i konsruktionsteamet

Om dig

Du har flair for automatisering af processer, kreativ produktudvikling, systematisering og brænder for at drive en digital udvikling indenfor konstruktionsfaget. Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.

Du har det drive, der kræves i vores firma, hvor ansvaret og beføjelserne er fordelt decentralt og helt ude på projekterne. For os er det allervigtigste, at vi leverer det projekt kunden efterspørger, og at alle projektmedarbejdere deltager i den tværfaglige dialog.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Er uddannet enten konstruktionsingeniør eller bygningskonstruktør, gerne med min. 5 års erfaring
  • Har prøvet konstruktionsfaget fra rådgiversiden og er vant til at sidde med større, komplekse projekter
  • Er struktureret i dit arbejde og går til projekterne på denne måde og har evnen til at gennemskue det statiske princip i eksisterende konstruktioner
  • Har erfaring med Grasshopper og Rhino
  • Har gå-på-mod og lyst til faglig udvikling

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV via linket. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d.14. maj 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte teamleder Jonas Hemmeth Christoffer på mail: jonashemmeth.christoffersen@sweco.dk eller tlf. nr.: 53721586.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 20.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap